Connect with us

Alegeri 2024

Dragoș Coman a fost validat de BEJ pentru a candida la Primăria Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Biroul Electoral Județean din Călărași a aprobat oficial candidatura lui Dragoș Coman pentru funcția de primar al municipiului în cadrul alegerilor locale programate pentru a se desfășura pe 9 iunie 2024. Dragoș Coman este înscris pe lista Partidului AUR și își propune să aducă schimbări și să promoveze dezvoltarea durabilă a comunității locale.

Această decizie vine în urma unei evaluări riguroase a dosarului de candidatură depus de Dragoș Coman și a îndeplinirii tuturor criteriilor impuse de legislația electorală în vigoare. Candidatura sa a fost acceptată conform prevederilor legale și în urma verificărilor efectuate de către autoritățile competente.

Dragoș Coman, membru al Partidului AUR, se bucură de susținerea multor călărășeni care își doresc o viață mai bună sau diferită.

Advertisement

Dragoș Coman și-a asumat angajamentul de a lucra în folosul cetățenilor și de a promova transparența și responsabilitatea în administrația locală.

În urma aprobării candidaturii sale, Dragoș Coman își intensifică eforturile de a-și prezenta viziunea și proiectele sale pentru dezvoltarea comunității călărășene, în timp ce se pregătește pentru campania electorală ce urmează.

Alegeri 2024

Amalia Bellantoni, candidatul Partidului SOS România pentru CJ Călărași, în mijlocul comunității

Published

on

Astăzi, candidata Partidului SOS România pentru șefia Consiliului Județean Călărași, Amalia Bellantoni, a fost prezentă în inima municipiului Călărași, în zona Orizont, unde a discutat cu zeci de persoane, inclusiv comercianți și producători locali. Bellantoni a abordat subiecte legate de nivelul de trai, nevoile comunității și alte situații punctuale, ascultând direct de la cetățeni nemulțumirile și preocupările lor.

Reprezentantă a partidului condus de senatoarea Diana Șoșoacă, Bellantoni a luat pulsul orașului și a constatat că o bună parte dintre locuitori se declară nemulțumiți de situația actuală din Călărași. Vizita sa a inclus o oprire în Piața Big, unde a stat de vorbă cu cetățenii despre provocările economice și sociale pe care le întâmpină.

Un punct important al vizitei a fost întâlnirea cu membrii comunității rome. Bellantoni a subliniat că autoritățile locale îi neglijează pe aceștia și nu le oferă suficient sprijin pentru a-și găsi o direcție profesională sau pentru a ieși din problemele sociale. Ea a promis că, dacă va fi aleasă, va implementa un program ambițios de sprijinire a comunității rome prin oferirea de oportunități de calificare și reconversie profesională, contribuind astfel la integrarea lor în societate și la rezolvarea diverselor probleme cu care se confruntă.

Momentul culminant al vizitei a fost discuția cu comercianții și producătorii din Piața Big. Reacțiile acestora au fost mixte: în timp ce unii au aplaudat inițiativele propuse de Bellantoni, alții au rămas indiferenți. Cu toate acestea, candidata și-a exprimat hotărârea de a continua dialogul cu toți cetățenii și de a găsi soluții la problemele cu care se confruntă locuitorii județului Călărași.

Advertisement

Amalia Bellantoni și-a reafirmat angajamentul față de comunitate și dorința de a aduce schimbări pozitive, promițând să fie o voce puternică pentru cei neglijați și să lupte pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale tuturor locuitorilor din județul Călărași.

Spre finalul vizitei, candidata SOS România pentru conducerea CJ Călărași i-a lansat liderului PSD, actualul președinte al CJ Călărași, o provocare la o dezbatere publică despre județul Călărași.

Material comandat de Partidul SOS România – Filiala Județeană Călărași, CUI Mandatar Financiar  21240071

Advertisement
Continue Reading

Alegeri 2024

VIDEO. Amelia Giurcan: În ultimii ani, PSD-ul și primarul Dulce ne-a îmbătat orașul cu visuri utopice, în timp ce realitatea ne lovește dur

Published

on

Amelia Giurcan: În ultimii ani, PSD-ul și primarul Dulce ne-a îmbătat orașul cu visuri utopice, în timp ce realitatea ne lovește dur. Au promis că vor rezolva problema apei, dar ce am primit în schimb?
Un director declarat incompatibil de către o instanță definitivă judecătorească care și-a mărit din primele zile de la instalare propriul salariu, un serviciu public transformat în pușculița de campanie a partidului și tarifele la apă și canalizare care se dublează sau se triplează în fiecare an.
Așa am ajuns pe locul trei în țară la birul pe apă și așa a ajuns Ecoaqua, de la 340 de angajați în 2022, la 715 în 2024.
Ce nu vă spun ei în campanie e că după 9 iunie, peste 80 de străzi vor fi sparte și apoi astfaltate, că vom avea parte de trafic infernal, de utilități întrerupte și de o tăcere totală atunci când vine vorba atât despre stadiul lucrărilor, mereu depășite, cât și despre banii alocați.
Pe 9 iunie, avem 2 opțiuni: să continuăm așa sau să aducem schimbarea de care Călărașiul are atâta nevoie! Pe 9 iunie avem PUTEREA să alegem cu înțelepciune pentru că ÎMPREUNĂ, merităm mai mult!
Pe 9 iunie, votați schimbarea! Numărul 2 pe buletinul de vot pentru Primăria Călărași și Consiliul Local.
Material comandat de Uniunea Salvați România – Filiala Călărași
Cod mandatar: 21240009

Continue Reading

Alegeri 2024

O nouă zi în care primarul Marius Dulce a avut ocazia de a-și promova proiectele! Edilul și-a continuat campania electorală la Bazarul Big

Published

on

By

Având în vedere că alegerile din 9 iunie 2024 se apropie vertiginos, zilele acestea, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, și-a promovat intens proiectele întreprinse la nivelul orașului, prin intermediul campaniei electorale. 

Marți, edilul și-a adunat echipa și a ieșit pe teren pentru a discuta cu locuitorii din cartierul Ceremag și din zonele apropiate. Odată cu această inițiativă, Marius Dulce și membrii echipei lui, au adus în prim-plan proiectul de modernizare a transportului în comun, întrucât au călătorit spre respectivul cartier cu autobuzele hybrid, achiziționate de Primărie.

Astăzi, primarul și echipa lui au continuat campania în Bazarul Big, un alt proiect dus la bun sfârșit de Marius Dulce, pe parcursul celor patru ani de mandat. După ce au discutat cu comercianții din respectiva locație, care, în urma investiției făcute de Primărie, își desfășoară activitatea în condiții moderne, edilul și oamenii săi au pornit pe străzile cartierului din zona Parcului Năvodari, unul dintre numeroasele parcuri modernizate de către Marius Dulce.

Mai apoi, acesta și-a continuat drumul spre cartierul Mircea Vodă, unde, în paralel cu lucrările de pe Stara București, a întreprins lucrări de reabilitare pe mai multe străzi adiacente. Prin vizita acestor zone, primarul nu a ținut doar să scoată în evidență câteva dintre proiectele lui, pentru a-și promova activitatea, ci a vrut să afle și opinii din partea cetățenilor, prin discuții deschise cu ei.

Toate aceste lucruri au fost evidențiate prin intermediul unei postări a primarului Marius Dulce, publicate pe pagina lui oficială de Facebook, unde, pe lângă un mesaj despre investiția făcută în Bazarul Big, a atașat multiple fotografii din Zona Pieței Orizont și din cartierele menționate mai sus.

„Călărașiul alege faptele pe 9 iunie! Vă prezint dumneavoastră, dragi cetățeni, ce am făcut și ce mai avem de făcut în oraș. Suntem corecți, serioși, cu viziune și hotărâți să continuăm împreună! Bazarul Big, investiția mandatului DULCE! Un loc pe care în urmă cu câteva minute l-am vizitat cu echipa PSD. O mulțumire că am reușit să adăpostim de ploi și ninsori comercianții uitați de fostele administrații. Votați PSD! Suntem la poziția 1 pe buletinul de vot!”, a scris Dulce, în descrierea postării.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate