Connect with us

Politică

VIDEO. Strategia AUR de strângere a semnăturilor, în plină desfășurare

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Partidul AUR începe campania națională de strângere de semnături de mâine, 1 martie, de la ora 07:00, până în jurul orei 13:00. Fiecare organizație județeană va transmite live evenimentul. La Călărași însă, Daniel Florea spune că nu a reușit să obțină autorizație în 6 localități pentru montarea unui cort. „Vom fi nevoiți să punem o măsuță și un scaun afară și să facem campania sub cerul liber”, a spus acesta într-o conferință de presă.

Despre campania de strângere de semnături care va avea loc în municipiul Călărași, Daniel Florea spune că va vorbi luni cu primarul Marius Dulce pentru a primi autorizație. Altfel, AUR Călărași își va continua campania sub cerul liber.

Nu e o problemă. Asta e. Înțeleg că sunt chestiuni de natură administrativă și politică, dar asta e. Am întâmpinat și niște dificultăți, dar asta este lupta politică. Cream o organizație azi, a doua zi ea nu mai exista. Veneau niște oameni care voiau să candideze pentru noi, a doua zi se retrăgeau din motive personale. Înțelegem și asta, e politică”, a transmis Daniel Florea despre problemele pe care le întâmpină în campania electorală.

În acest moment, partidul AUR Călărași are 40 de organizații locale și peste 950 de membri. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, aceștia speră că vor constitui organizații în toate Unitățile Administrativ – Teritoriale din județ și că vor depăși 1000 de membri.

Advertisement

Politică

Camelia Dăscălescu și-a anunțat candidatura la Consiliul Județean Călărași. Candidata Alianței Dreapta Unită își propune să readucă în țară tineretul din diaspora

Published

on

By

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În cadrul unei conferințe organizate vineri, pe 12 aprilie, de către Alianța Dreapta Unită, partidul liberalilor lui Ludovic Orban, Camelia Dăscălescu și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean Călărași.

În discursul ei, candidata a adus în prim-plan câteva dintre obiectivele formațiunii politice din care face parte. Acestea sunt centrate pe eliminarea inechităților dintre oameni. În acest sens, atât Camelia Dăscălescu, cât și partidul din partea căruia candidează vor să le ofere tuturor cetățenilor, în mod egal, niște condiții bune de trai.

„Sunt candidatul din partea Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean. (…) Alianța Dreapta Unită, așa cum știți, are un singur scop: să facă o Românie modernă, cu șanse egale pentru toți cetățenii din toate colțurile țării, să nu mai avem condiții de trai diferite în anumite localități, să încetăm cu favoritismele. Vom veni cu proiecte pentru un trai mai bun, pentru o viață confortabilă”, a declarat politiciana, în cadrul conferinței de presă.

Camelia Dăscălescu, în vârstă de 54 de ani, are o experiență vastă în lumea afacerilor, activând din totdeauna ca antreprenor. Aceasta dorește să aplice cunoștințele dobândite până acum și în cariera de om politic, dorindu-și ca, împreună cu Alianța Dreapta Unită, să pună la dispoziția cetățenilor o gamă variată de locuri de muncă.

Advertisement

„Doresc să propun niște programe pentru binele cetățenilor, prin locuri de muncă. O să lansăm programul în curând”, a explicat candidata, pentru Călărași PRESS.

De asemenea, Camelia Dăscălescu ne-a mărturisit că tocmai aceste obiective au împins-o să se înscrie în cursa electorală pentru președinția Consiliului Județean Călărași. Atât atât ea, cât și partidul din care face parte, prin punerea la dispoziție a unor locuri de muncă numeroase și ofertante, luptă să aducă înapoi în România tinerii plecați în străinătate, pentru a le oferi perspective promițătoare chiar în țara lor.

„Noi susținem antreprenoriatul, mâna de lucru autohtonă, o reîntoarcere a celor care au fugit din țară și încercăm să atragem înapoi mâna de lucru și să dăm un viitor pentru tineri”, a adăugat politiciana.

Continue Reading

Politică

Amelia Giurcan: Călărași, ÎMPREUNĂ merităm mai mult!

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Călărași, ÎMPREUNĂ merităm mai mult!
Această propoziție nu este pentru mine doar un slogan de campanie, ci o VIZIUNE, un ANGAJAMENT și o PROMISIUNE pentru un viitor mai bun.

De ce “merităm mai mult”?
Pentru că știu că suntem capabili de mai mult. Știu că avem resursele, creativitatea și unitatea necesară pentru a construi un oraș mai bun pentru noi și, mai ales pentru copiii noștri.

’’ÎMPREUNĂ merităm mai mult’’ vine și din convingerea mea profundă că orașul nostru are nevoie cu adevărat de schimbare. Are nevoie de mai multe fapte și de mai puține vorbe. De la infrastructură la servicii publice, de la mediu la economie, există multe aspecte în care trebuie să facem mai mult pentru a ne îmbunătăți comunitatea.

“Merităm mai mult” înseamnă și să nu ne mai mulțumim cu PUȚIN. Mai mult înseamnă un oraș în care fiecare copil are acces la o educație de calitate, fiecare familie are un acoperiș deasupra capului și fiecare persoană are posibilitatea de a-și realiza potențialul. Mai mult înseamnă un oraș în care fiecare locuitor să se simtă ACASĂ și să aibă oportunități egale de prosperitate și fericire.

Advertisement

Călărași, haideți să arătăm că merităm mai mult! Să ne unim eforturile și să demonstrăm că ÎMPREUNĂ putem face diferența.

Continue Reading

Politică

VIDEO. Valentin Răducu pentru Budești: “Noi suntem dintre voi pentru voi”

Published

on

Alegerile locale din 9 iunie 2024 au intrat în linie dreaptă și în județul Călărași. Toate partidele mari au închis listele candidaților care au intrat în cursa electorală  de anul acesta.

Astăzi, Alianța Dreapta Unită (PMP+USR+Forta Dreptei) și-a lansat candidatul pentru Primăria Orașului Budești. Candidatul Valentin Răducu intră în cursa din partea ADU (Alianța Dreapta Unită) își propune să devină vocea celor ce aspiră la o schimbare reală în orașul Budești.

Eu nu spun că nu e greu, e o comunitate cu foarte mari probleme sociale, pe care, din păcate, toți au considerat-o la marginul societății. Vă promit că o să schimb lucrul acesta. Am și abilitățile, am și competențele, astfel încât această comunitate să o ia în direcția bună. Spitalul Budești nu mai poate fi redeschis ca și spital. În schimb, în cadrul lui, se pot deschide servicii sanitare de tip ambulatoriu, de tip clinică. Se poate deschide centru de permanență, putem avea o cameră de gardă. După infrastructură, una dintre problemele noastre e vorba de educație. Ar trebui să găsim soluții și pentru așa ceva. Avem un mare avantaj, comunitatea noastră care are probleme, are și resurse pe care le poate accesa., a declarat candidatul Valentin Răducu.

În cadrul conferinței de lansare, Valentin Răducu a subliniat stagnarea orașului Budești, arătând cu degetul spre lipsa de viziune și implicare a celor care au condus până în prezent localitatea Budești.

Nu putem continua să ne complacem în scuze și să ne plângem de lipsa susținerii guvernului și a conducerii județene. Este timpul să acționăm și să construim un viitor mai luminos pentru Budești“, a declarat Răducu Valentin.

Advertisement

Evenimentul politic a adunat în jurul său susținători din Budești implicați care cer o schimbare radicală.

Printre aceștia s-au numărat Camelia Dăscălescu, candidatul ADU la CJ Călărași, Costin Mirescu, consilier local al USR Municipiul Călărași, și Marian Cojocea, președintele USR Municipiul Călărași, care au venit să își ofere sprijinul.

Dragii mei budeșteni, sunt farmacista voastră. Așa cum spunea Valentin, pe mine mă vedeți mai des. Am fost pusă în diferite situații. Unele mai ușoare, altele mai grele, dar întotdeauna m-am ghidat după un principiu: să ajut. Profesia mea este mai presus de orice. În momentul în care cineva deschide ușa farmaciei mele, pentru mine nimic nu mai contează. Sunt acolo să ajut, să dau sfaturi și tratament. Pentru mine, a fi profesionist înseamnă a lăsa toate neînțelegerile deoparte și îngrijirea omului care are nevoie de sănătate este mai presus de orice., a declarat și Viorica Răducu.

Încurajările și susținerea au venit și din partea Uniunii Salvați România, prin vocea Ameliei Giurcan, președinta interimară a partidului, care a transmis mesaje încurajatoare pentru Valentin Răducu și echipa sa. Valentin Răducu promite să ofere budeștenilor o schimbare pentru tot ceea ce au îndurat până acum.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate