Connect with us

Despre noi

Călărași PRESSwww.calarasipress.ro” este sursa ta de știri de cea mai bună calitate.  Scopul nostru este acela de a fi imparțiali si de a ne trata cititorii, publicul, partenerii si întreaga societate corect și deschis.

Prezentăm prin articole, interviuri reportaje realizate cu acuratețe și în mod obiectiv, evenimentele așa cum sunt. Suntem tineri, dinamici și mereu acolo unde este nevoie! Noi nu depindem de nimeni, facem jurnalism în serviciul public, pentru oameni. Ne place dreptatea și încercăm să scoatem adevărul la lumină!
 Pe site-ul Călărași PRESS găsiți informații din toate categoriile importante, editoriale, anchete și investigații realizate în exclusivitate. Aici poți vedea activitatea din orașele noastre, activitățile primarilor, a consilierilor locali și județeni. Venim mereu cu informații, fotografii, materiale video cât și alte lucruri care să susțină ceea ce realizăm noi.
Fondator,
Cătălin COJOCARU

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro