Connect with us

Breaking News

VIDEO. Primele rezultate ale tragediei din Spanțov. Macroul consumat, principala cauză

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Apar noi detalii despre cazul tragediei în care o fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au consumat pește la o masă, în a doua zi de Florii.

Conform rapoartelor Direcției Sanitar Veterinare, cazul tragic al fetiței din județul Călărași, care a pierit în urma consumului de pește, a indicat o contaminare a alimentelor cu bacterii în cantități periculoase.

Conform informațiilor obținute de la libertatea.ro, analizele realizate asupra probelor prelevate atât din magazinul local cât și din frigiderul familiei au indicat prezența unui nivel anormale de bacterii, inclusiv klebsiella și salmonella, ce depășesc limitele permise.

Advertisement

În prezent, autoritățile așteaptă rezultatele ulterioare ale analizelor efectuate de către Direcția Sanitară Veterinară și cele ale probelor prelevate de Direcția de Sănătate Publică.

Vă reamintim că o fetiță de 4 ani și bunica ei au murit, luni, a doua zi după Florii, după ce ar fi mâncat macrou congelat cumpărat de la magazinul din satul Spanțov.

Și familia crede același lucru, însă poliția a deschis o anchetă. Un apel la 112 dar luni dimineață anunță ca o fetiță de 4 ani era în stare de inconștiență. A fost dusă la Spitalul Județean Călărași, intubată, însă, a murit.

Alte câteva ore mai târziu, din casa aceleiași familii a sunat din nou la numărul de urgență 112. De această dată bunicii erau cei care se simțeau foarte rău.

Bunica în vârstă de 59 de ani și bunicul de 66 de ani au fost duși la spitalul municipal din Oltenița. Femeia a murit și ea în scurt timp.

Advertisement

Breaking News

De ce au survolat avioanele militare astăzi pe cerul municipiului Călărași? Forțele Aeriene Române vin cu primele precizări

Published

on

Avioanele militare au survolat astăzi deasupra Călărașiului datorită unei campanii de promovare a carierei militare, organizate de Forțele Aeriene Române. Sala Barbu Știrbei a fost plină de liceeni, fiind prezenți peste 200 de elevi ai claselor a XI-a și a XII-a din mai multe instituții de învățământ călărășene. 

Reprezentanții Centrului Militar Județean Călărași, Mr. Petriman Cornel și Plt. maj. Bratu Laurențiu au participat astăzi la campania de promovare a carierei militare, organizată de Forțele Aeriene Române la sala de spectacole Barbu Știrbei Călărași. La eveniment au fost prezenți 200 de elevi plăcut impresionați de prezentare.

„Elevii au fost plăcut impresionați de prezentare, de uniforma militarilor, de povestirile lor și de survolul avioanelor F-16”, transmite Centrul Militar Județean Călărași pe o rețea de socializare despre impresiile potențialilor viitori militari. 

În perioada 13-17 mai 2024, Forțele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în orașele Slobozia, Călărași, Giurgiu, Alexandria și Buftea. 

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Accident de circulație pe strada Independenței. O tânără s-a răsturnat cu mașina și a avariat alte două

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un nou accident rutier a avut loc astăzi, ora 21:00, pe strada Independenței din municipiul Călărași. Traficul este complet blocat. Se pare ca la volan se afla o tânără care se îndrepta către zona Piața Mare. A pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Polițiștii rutieri au venit la fața locului pentru a efectua primele verificări, iar pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave în urma impactului.

Alte două autoturisme staționate în apropiere au fost avariate în urma coliziunii.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Alertă Meteo: Cod galben pentru județul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Este cod galben de vreme rea în județul Călărași, transmite ISU Călărași. Sunt menționate intensificări ale vântului cu viteze ce pot ajunge în general între 45 și 50 km/h.

Acest avertisment este valabil în intervalul de timp cuprins între orele 10:00 și 19:00, în data de 4 mai 2024.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate