Connect with us

Anunțuri - Călărași

Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs șase posturi în județul Călărași. Ce trebuie să faci ca să te angajezi

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Vrei să devii pompier? Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs prin încadrare directă șase posturi de execuție, printre care două posturi de Ofițer Specialist II și Ofițer I la Inspecția de Prevenire – Compartimentul Control și Activități Preventive și altele. Anunțurile de concurs au fost postate la avizierul ISU Călărași și pe site-ul M.A.I.

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Ştirbei” al județului Călăraşi s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru 6 posturi de execuție, astfel:

Anunțurile de concurs au fost postate la avizierul unității și pe portalul de servicii publice al Ministerului Afacerilor Interne: https://hub.mai.gov.ro – la secțiunea „CARIERĂ M.A.I.”. Aici (sau în link-urile de mai sus) veți putea afla toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și pașii pe care trebuie să îi urmați, precum și datele limită de înscriere și de depunere a dosarelor.

ISU Călărași precizează că pentru detalii suplimentare, puteți să apelați numărul de telefon 0242.311.818 (în dispecerat, cu solicitare de legătură pentru Biroul Resurse Umane) sau 0242.314.079, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

Advertisement

Advertisement

Anunțuri - Călărași

ANUNȚ PUBLIC – SC SKELA INDUSTRIES SRL

Published

on

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL, SC SKELA INDUSTRIES SRL, cu sediul în București, strada Popa Savu, numărul 44, apartamentul 6, sectorul 1, intenționează să solicite de la AN “Apele Române” – Direcția Apelor Buzău – Ialomița, SGA Călărași, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de “CONSTRUCȚIA ȘI DOTAREA CU ECHIPAMENTE MODERNE A UNEI NOI FABRICI DE PRODUCȚIE A STRUCTURILOR METALICE” – Intravilan oraș Fundulea, Județul Călărași, Tarlaua 36/1, Parcela 13, lot 2, număr cadastral pentru teren 31368 – strada Prelungirea Muncii, numărul 6. Investiția este nouă. Apele uzate rezultate vor fi evacuate într-un bazin etanș vidanjabil. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată. Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la SC MINERAL & AQUA STUDPRODCOM SRL București, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0722708486, contact: Constantin Doina-Georgeta, după data de 05.06.2024.

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Published

on

BUGA GABRIEL, BUGA VASILE, BUGA MARILENA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”CONSTRUIRE SERVICE AUTO (HALA)” propus a fi amplasat în mun. Calarasi, str. Rocada, nr. 54B, jud. Calarasi.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarasi Soseaua Chiciu, nr.2, jud.Calarasi şi la sediul titularului in mun. Calarasi, str. Dropia, nr. 46, judetul Calarasi în zilele de luni-vineri, între orele 8-16

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

Advertisement

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

ANUNT PUBLIC

Published

on

SC UNION BUSINESS COMPANY SRL cu sediul în municipiul Oltenita, Str.Tineretului nr.55, judet Calarasi, solicită autorizaţie de mediu pentru obiectivul STATIE BETOANE  amplasată în strada Intrarea Călărași, nr. 4, municipiul Oltenița, N.C. 952, judetul Calarasi

      Pentru informaţii suplimentare propuneri şi contestaţii se va contacta Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi, soseaua Chiciu, nr. 2, Călăraşi, cod 910005, E-mail:[email protected], Tel/Fax.0242315035, 0242311926, Tel mobil: 0746248675 în termen de 10 de zile de la apariţia anunţului.

Continue Reading

Cele mai vizualizate