Connect with us

PUBLICITATE ON-LINE

Majoritatea vizitatorilor nostri (80%) sunt din Romania, 15% din Europa (Spania, Italia, Germania, Franta, Marea Britanie, Belgia etc.), 6% din alte tari (SUA, Canada, Israel etc.), au varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani, studii medii sau superioare si sunt interesati de produse, servicii și alte lucruri pe care le pot avea după doar câteava click-uri pe internet.

Aveti astfel posibilitatea de a va adresa unui public larg si obisnuit sa utilizeze internetul atat pentru cautari, dar si pentru achizitionarea de servicii, prin postarea unui banner publicitar sau a unui link-text in paginile site-ului www.calarasipress.ro

Cu toții folosim într-o formă sau alta rețelele sociale, și este dificil să ne concepem viețile fără interacțiunea permanentă cu cercul social în mediul electronic. De la prima ceașcă de cafea băută dimineața în compania ultimelor postări ale prietenilor și până la alegerea colaboratorilor și a campaniilor în care alegem să ne implicăm, totul are tendința de a se strânge și omogeniza în jurul acestor rețele.

Prețul unui material tip Advertisement este 500 lei.


 

Vă mai putem oferi …

In cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de creare bannere publicitarebannere web. Scopul acestor bannere este de a creste numarul vizitatorilor de pe un site web, promovarea prin bannere publicitare a unor produse, indiferent ca sunt bannere animate (bannere flash, bannere gif) sau bannere statice (bannere jpeg). Un banner poate contine imagini, texte publicitare, animatii, logo, etc.

Preturi bannere
*Pret bannere animate flash – 20 euro

*Pret bannere animate gif – 18 euro

*Pret bannere statice jpg – 10 euro

Dimensiuni: 250x250px 

Durata de lucru/implementare: 2-3 zile 

Beneficiarul poate veni cu macheta/logo-ul deja făcut, respectând limitele admise de site. Prețurile pentru o campanie de publicitate de timp banner, aplasată în partea dreaptă, zonă vizilibă la accesarea oricărei pagini sau categorii a site-ului

-250 lei/o lună

-660lei/3 luni

-820lei/4 luni

-1.500lei/6 luni

-2.500lei/un an

 


 

Dimensiuni: 250x400px

Durata de lucru/implementare: 2-3 zile

Beneficiarul poate veni cu macheta/logo-ul deja făcut, respectând limitele admise de site. Prețurile pentru o campanie de publicitate de timp banner, amplasat în zona de subsol a site-ului, zonă vizilibă la accesarea oricărei pagini sau categorii a site-ului.

-250 lei/o lună

-480lei/3 luni

-660lei/4 luni

-860lei/6 luni

1.400lei/un an

 

 

 


 

CREEAȚIE LOGO/CARȚI VIZITĂ/FLAYERE/PLIANTE/MAPE PREZENTARE/SEMNATURI E-MAIL

Pret logo- pret creare sigla
Pret logo (pret sigla sau emblema) – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi minim 10 propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi design carti de vizita
Pret design carti de vizita – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi design mape de prezentare
Pret design mape de prezentare – 80 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi realizare antet
Pret realizare antet – 20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format Word sau vectorial Corel, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi realizare semnatura e-mail
Pret realizare semnatura e-mail – 20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format HTML. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi grafica flyere si pliante
Pret realizare flyere – 30 euro + TVA (design fata + verso)

Pret realizare pliante – 30 euro + TVA (design fata + verso)