Connect with us

PUBLICITATE ON-LINE

Majoritatea vizitatorilor noștri (80%) sunt din Romania, 15% din Europa (Spania, Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, Belgia etc.), 6% din alte tari (SUA, Canada, Israel etc.), au vârsta cuprinsă între 25 si 55 de ani, studii medii sau superioare si sunt interesați de produse, servicii și alte lucruri pe care le pot avea după doar câteva click-uri pe internet.

Aveți astfel posibilitatea de a va adresa unui public larg si obișnuit sa utilizeze internetul atât pentru căutări, dar si pentru achiziționarea de servicii, prin postarea unui banner publicitar sau a unui link-text in paginile site-ului www.calarasipress.ro

Cu toții folosim într-o formă sau alta rețelele sociale, și este dificil să ne concepem viețile fără interacțiunea permanentă cu cercul social în mediul electronic. De la prima ceașcă de cafea băută dimineața în compania ultimelor postări ale prietenilor și până la alegerea colaboratorilor și a campaniilor în care alegem să ne implicăm, totul are tendința de a se strânge și omogeniza în jurul acestor rețele.

Prețul unui material tip Advertisement  (200/600 cuvinte) este 500 lei.


Vă mai putem oferi …

In cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de creare bannere publicitarebannere web. Scopul acestor bannere este de a creste numărul vizitatorilor de pe un site web, promovarea prin bannere publicitare a unor produse, indiferent ca sunt bannere animate (bannere flash, bannere .gif) sau bannere statice (bannere jpeg). Un banner poate conține imagini, texte publicitare, animații, logo, etc.

Ofertă format durată execuție 7 zile  14 zile  30 zile
Banner head site  animație .flash 2 zile 400 euro 600 euro 800 euro
Banner head site animate .gif  2 zile 300 euro 400 euro 600 euro
Banner head site statice .jpg o zi 200 euro 350 euro 550 euro
Materialul va fi pus la dispoziție de client. Crearea unui astfel de banner va genera costuri suplimentare.
VIDEO Tik Tok Video durată realizare 1 materiale 2 materiale 3 materiale
Postare Tik Tok Testiomonial 3/5 zile 100  euro 200  euro 300  euro
Postare Tik Tok Promovare produs 3/5 zile 100  euro 200  euro 200  euro
Postare Tik Tok Grafică animată 3/5 zile 100  euro 200  euro 300  euro
Postare Tik Tok Colaj imagini /fundal audio 3/5 zile 100  euro 200  euro 300  euro

Materialul va fi pus la dispoziție de client. Crearea unui astfel de banner va genera costuri suplimentare.

Ofertă format durată execuție 7 zile  14 zile  30 zile 6 luni 12 luni
Banner 250 x 250 px   animație .flash 4 zile 200 euro 400 euro 600 euro negociere negociere
Banner 250 x 250 px  animate .gif  3 zile 200 euro 300 euro 500 euro negociere negociere
Banner 250 x 250 px  statice .jpg o zi 150 euro 250 euro 450 euro negociere negociere

Clientul poate veni cu macheta/logo-ul deja făcut, respectând limitele admise de site. Prețurile pentru o campanie de publicitate de timp banner, amplasată în partea dreaptă, zonă vizibilă la accesarea oricărei pagini sau categorii a site-ului.


De asemenea, vă putem promova afacerea, produsele sau serviciile prin intermediul platformelor de socializare pe care le administrăm: TikTok, Facebook și Instagram, fiind cel mai ușor să ajungi la un impact important care să-ți propulseze serviciile sau ofertele tale!

Dacă ai nevoie de consultanță în social-media și vrei să știi cum să-ți promovezi singur produsul și nu știi cum să începi, te putem ajuta cu câteva sfaturi! Contactează-ne sau lasă-ne un mesaj la numărul din secțiunea Contact.

Putem chiar să îți creăm un site web bine optimizat și foarte ușor de folosit care să-ți crească vânzările și vizibilitatea în online.


CREEAȚIE LOGO/CARȚI VIZITĂ/FLAYERE/PLIANTE/MAPE PREZENTARE/SEMNATURI E-MAIL

Pret logo- pret creare sigla
Pret logo (pret sigla sau emblema) – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, png, pdf, etc. Vor fi minim 10 propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi design carti de vizita
Pret design carti de vizita – 50 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi design mape de prezentare
Pret design mape de prezentare – 80 euro + TVA. Durata de lucru: 2-3 zile. Livrare format vectorial, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi realizare antet
Pret realizare antet – 20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format Word sau vectorial Corel, fisiere export jpg, pdf. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi realizare semnatura e-mail
Pret realizare semnatura e-mail – 20 euro + TVA. Durata de lucru: 1-2 zile. Livrare format HTML. Vor fi mai multe propuneri grafice, eventuale modificari, pana la acordul Dvs final.

Preturi grafica flyere si pliante
Pret realizare flyere – 30 euro + TVA (design fata + verso)

Pret realizare pliante – 30 euro + TVA (design fata + verso)