Connect with us

Știri

REBU/ Răzvan Sauciuc: Toate punctele de colectare a deșeurilor din Călărași vor fi igienizate

Published

on

Societatea REBU S.A. este responsabilă și se ocupă de preluarea și gestionarea tuturor platformelor destinate colectării deșeurilor selective și menajere din municipiul Călărași. Societatea de salubritate are în municipiul nostru aproximativ 180 de puncte de colectare. 

Directorul REBU Călărași, Răzvan Sauciuc, verifică și se deplasează permanent pe teren alături de echipele care se află pe străzile din mun. Călărași pentru a verifica felul în care se desfășoară activitatea de colectare/igienizare a platformelor de colectare selectivă/menajeră.

Directorul REBU Călărași, Răzvan Sauciuc: Am demarat o acțiune în tot municipiul Călărași pentru a reorganiza platformele destinate colectării deșeurilor menajere și a celor reciclabile. Vom căuta recipienți speciali pentru a fi depozitate materialele reciclabile, spălăm și igienizăm toate containerele din cele peste 180 de puncte pe care le avem în grijă. Suntem pe teren de la ora 7 dimineața și vom contiuna până spre seară. Această acțiune va dura două săptămâni, necesită timp și implicare. Starea containerelor este verificată, acolo unde este nevoie le voi înlocui.  

Un parteneriat pentru curăţenie nu înseamnă “tu faci murdar, iar eu fac curat”, ci mult mai mult decât atât. Înseamnă că, tu alegi să trăieşti civilizat, iar noi te ajutăm să faci asta. Curăţenia face parte din viaţa noastră, a fiecăruia. E important cum o faci, cât de repede, cât de bine şi cât de curat.

Advertisement

Şi aici apărem noi. Prima companie de salubrizare de pe piaţa liberă din Bucureşti. O companie unde contează performanţa şi calitatea, ca la o maşină nemţească. Suntem o maşină de făcut curat. Nu ascundem gunoiul sub preş şi nici nu îl dăm în grădina altuia, ci îl colectăm, depozităm, transformăm, reciclăm, în mod responsabil.

Istoric

Primii 20 ani. În 2017 am aniversat 20 ani de când existăm. Pentru unii înseamnă puţin, pentru alţii … mult. Pentru noi înseamnă viaţă. Una născută din tradiţia şi experienţa RASUB – cel mai vechi serviciu de salubrizare al Bucureştiului, din valori autentice româneşti, la care s-au adăugat virtuţi noi: disciplină, responsabilitate, nevoie de performanţă; virtuţi tipic nemţeşti, insuflate de partenerul nostru german.

Acum 20 ani, s-a născut prima companie de salubrizare de pe piaţa liberă, una în care punem accent pe competenţă, iar serviciile oferite sunt cele mai bune pentru oameni şi mediu. Pentru noi acest lucru este cel mai important. În 20 ani am fost responsabili de curăţenia Bucureştiului, integral, pe sectoare şi zone, apoi am ajuns şi în ariile limitrofe Capitalei şi în alte judeţe, pentru ca, mai târziu, să ne extindem serviciile şi pentru mediul de business.

Am căutat mereu soluţii şi tehnologii noi pentru colectarea şi procesarea reziduurilor; am purtat mereu de grijă oamenilor din zonele pe care le-am acoperit în mod responsabil. Acţionarii REBU sunt Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi RER Bucuresti SRL, companie cu acţionariat german care a susţinut şi ridicat standardele serviciilor companiei.

Dotări și utilaje

Pentru că suntem mereu preocupaţi de calitate şi de eficienţă, investim în permanenţă în soluţii şi tehnologii noi. Avem un parc auto dotat cu peste 250 de utilaje de ultimă generaţie, marca MAN, Mercedes, Iveco sau Ford, care ne ajută să micşorăm timpul de lucru și să creştem constant productivitatea şi calitatea.

Certificări şi diplome

Sunt calificările şi recunoaşterile noastre. Şi ne mândrim cu ele, pentru că le-am obţinut prin muncă. Ele nu vorbesc în numele nostru şi nici nu sunt suficiente pentru a convinge pe cineva, cu siguranţă, dar reprezintă dovada faptului că suntem mereu interesaţi de calitatea serviciilor noastre, de modul în care ne desfăşurăm activitatea, de oamenii care lucrează aici şi mai ales de mediu. Pentru că şi grija pentru mediu este preocuparea noastră permanentă.

Am obţinut certificarea sistemului de management al calităţii, în anul 2002, TÜV Rheinland InterCert, actualul TUV Rheinland România. In plus, avem din 2004 şi certificatul în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2015 – Sisteme de management al calităţii, SR EN ISO 14001:2015 – Sisteme de management de mediu şi SR OHSAS 18001:2008 – Sisteme de management al sănătăţii şi securităţii ocupaționale.

 

 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

AJOFM Călărași publică lista cu locurile de muncă vacante de săptămâna aceasta. Instituția cu salarii ce pornesc de la 9.000 de lei angajează în continuare

Published

on

sursă foto: jcomp/freepik

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Călărași publică lista cu locuri de muncă vacante în perioada 06.05.2024 – 12.05.2024. În total, 73 de locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână, iar cea mai bună ofertă de muncă vine din partea Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman (OIR PECU) – Regiunea Sud-Muntenia, cu salarii care încep de la 9.000 de lei și ajung până la 13.000 de lei. 

OIR PECU – Regiunea Sud-Muntenia scoate la bătaie 8 posturi libere pentru funcția de „expert administrație publică”. Organismul funcționează în subordinea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, deci este o instituție publică, finanțată de la bugetul de stat. 

Locurile de muncă se alocă prin concurs, iar limita de depunere a dosarelor este 17.05.2024, ora 14:00. 

Alte locuri de muncă disponibile sunt operator confecționer la CATEX, agent asigurare, consultant asigurare sau inspector daune la GENERALI, tractorist, vânzător, electrician, muncitor necalificat, șofer etc. 

Advertisement

Lista completă poate fi accesată aici

Potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică (INS), centralizate de Ziarul Financiar, în Călărași salariul mediu net este de 3815 lei. În septembrie 2023, datele publicate de INS arătau că salariul mediu net era de aproximativ 3613 lei.

Continue Reading

Știri

O adolescentă din Călărași a luat premiul II la Concursul Național de Scriere Creativă „Fantezii literare”. Textul va fi inclus într-o antologie de proză scurtă

Published

on

Eleva Andreea Carmen Ulmeanu a câștigat premiul al doilea la Concursul Național de Scriere Creativă „Fantezii literare”, organizat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila. În proiect au fost înscrise 11 biblioteci publice din țară, printre care și Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” Călărași, reprezentată în concurs de cinci elevi coordonați de profesoara Anca Mustățea de la Colegiul Național „Barbu Știrbei”. 

Concursul se află la a patra ediție, iar anul acesta au fost trimise pentru jurizare un total de 39 de texte în proză, scrise de adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 19 ani. 

Premiul al doilea a fost câștigat de Andreea Carmen Ulmeanu pentru creația „Floarea de Cuarț”. Adolescenta s-a aflat la o diferență de un punct de câștigătoarea premiului întâi. 

Juriul a fost format din Raluca Iorga – scriitoare, Roșu Oana – scriitoare, Daniel Kițu – profesor de Limba și literatura română și scriitor, și Liviu Chifane –  scriitor. 

Advertisement

În urma clasamentului, creațiile participanților vor fi incluse într-o antologie de proză scurtă, realizată la editura „Proilavia” a bibliotecii, care va fi distribuită participanților până la finalul lunii iulie 2024.

Atelierele de creație s-au desfășurat în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, unde tinerii au exersat diferite tehnici de redactare și și-au îmbunătățit propriul stil narativ cu scopul realizării unui text literar în proză scurtă, fără tematică impusă, pentru a participa la concurs. 

Și la Biblioteca Județeană Călărași, tinerii s-au întâlnit în ianuarie pentru a pune la punct planurile narative ale povestirilor pe care urmau să le trimită în concurs. 

În urma acestui clasament, creațiile participanților vor fi incluse într-o antologie de proză scurtă, realizată la editura „Proilavia” a bibliotecii, care va fi distribuită participanților până la finalul lunii iulie 2024. Antologia va fi realizată în perioada 2 mai – 30 iunie 2024, iar tot în luna iunie concurenții vor primii premiile câștigate la sediul bibliotecilor. 

Advertisement
Continue Reading

Știri

Spitalul de Psihiatrie Săpunari din Călărași are un nou medic epidemiolog

Published

on

sursă: Cristian Marin/Facebook

Spitalul de Psihiatrie Săpunari din Călărași are un nou medic epidemiolog cu o „vastă experiență în domeniul medical”, așa cum o prezintă Cristian Marin, managerul spitalului, pe nou venita doamna doctor Stănciulescu Elena Corina.

„Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru medic la Spitalul de Psihiatrie Sapunari! Cu o vastă experiență în domeniul medical, doamna doctor Stănciulescu Elena Corina se alătură echipei noastre în calitate de medic epidemiolog.

Vă invităm să îi transmiteți un călduros bun venit doamnei doctor Stănciulescu în echipa noastră și să vă alăturați nouă în a-i ura mult succes în noua sa funcție!”, a scris Cristian Marin pe o rețea de socializare.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate