Connect with us

Administrație

VIDEO. Primarul Ciprian Olteanu, pregătit pentru viitorul comunei Unirea. Ce planuri are pentru următorii patru ani

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Într-un interviu acordat exclusiv site-ului Calarasipress.ro, primarul liberal al comunei Unirea din județul Călărași, Ciprian Andrei Olteanu, a dezvăluit rezultatele pimului său mandat. Astăzi este pregătit să continue munca pentru următorii patru ani.

La doar câteva luni de la preluarea funcției de primar, Olteanu și-a propus să redefinească standardele administrației publice locale. Cu un spirit deschis și o abordare sinceră față de comunitate, el a pus bazele unei administrații transparente și orientate către nevoile reale ale locuitorilor.

În retrospectivă, Ciprian Olteanu reflectă asupra perioadei 2020-2024 ca fiind una plină de schimbări pozitive.Am avut o ședință la momentul la care mi-am lansat candidatura pentru 2024 și am invitat oamenii din comunitate să discutăm. Am luat ziarul meu de campanie din 2020 și am citit împreună ce am promis atunci. Din 17 obiective în total am atins 16, unul nu am reușit să-l ating, dar acesta va deveni o prioritate pentru mine în mandatul următor”, a declarat primarul.

Advertisement

Cu un palmares impresionant de realizări și un angajament neclintit față de progresul comunității, primarul Olteanu se pregătește să-și continue misiunea de a aduce schimbări pozitive în comuna Unirea. Fiind cel mai tânăr primar din județul Călărași, aduce în mandatul său o viziune nouă, determinare și o doză generoasă de curaj.

Perioada următoare va fi una plină de provocări, dar și de oportunități imense pentru dezvoltarea comunei noastre“, a subliniat Olteanu. Pentru a afla mai multe despre planurile sale pentru următorii patru ani și pentru a înțelege cum intenționează să ducă mai departe agenda sa de progres și bunăstare pentru locuitorii comunei Unirea, vă invităm să urmăriți interviul video din acest reportaj.

Ciprian Andrei Olteanu este pregătit să scrie împreună cu locuitorii comunei Unirea o nouă poveste de succes și prosperitate în următorii patru ani.

Advertisement
Advertisement

Administrație

VIDEO: Primarul Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni prezintă lucrările de amenajare a curții exterioare de la grădiniță

Published

on

În comuna Fundeni din județul Călărași se întâmplă lucruri frumoase. Investițiile în educație au devenit o prioritate pentru administrația locală. Trei școli și o grădiniță au fost reabilitate și modernizate de primarul Gheorghiță Cărtușanu. La sfârșitul anului trecut vă prezentăm lucrările noii grădinițe care astăzi au ajuns la final.

Continue Reading

Administrație

Este oficial! Încep lucrările pentru rețeaua de gaze naturale din Roseți

Published

on

Primăria Roșeți  a făcut un anunț oficial pe rețelele de socializare privind un proiect ambițios ce vizează înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitate. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ înainte pentru comunitatea din Roșeți și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor.

Odată cu extinderea rețelei de gaze naturale în Roșeți, locuitorii vor beneficia de acces la un combustibil mai curat și mai eficient energetic, ceea ce va aduce beneficii semnificative în viața de zi cu zi a comunității. Această decizie va contribui la creșterea confortului locativ și va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, reducând dependența de sursele de energie mai poluante.

Primarul localității, împreună cu echipa sa administrativă, a făcut acest anunț pentru a sublinia angajamentul lor față de modernizarea infrastructurii locale și de îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Proiectul de aducere a gazului natural în Roșeti vine în contextul unei cereri crescute din partea comunității pentru acces la această resursă vitală. Odată implementat, sistemul de distribuție a gazelor naturale va aduce beneficii semnificative, inclusiv o sursă mai ieftină și mai eficientă de energie pentru gospodării și întreprinderi.

Advertisement

Comunitatea locală a primit cu bucurie vestea acestui proeict semnificativ.

În final, pasul făcut de Primăria Roșeți în direcția înființării unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitate marchează un moment de referință în evoluția comunității și în eforturile sale de a se alinia la standardele moderne de dezvoltare și sustenabilitate.

Continue Reading

Administrație

VIDEO. Programul “Masa sănătoasă”, demarat în comuna Fundeni

Published

on

Primarul Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni a pus în aplicare programul “Masa sănătoasă” pentru preșcolarii și școlarii din cele trei școli și grădinița locală. Astfel, peste 470 de copii beneficiază acum de o masă sănătoasă în fiecare dimineață, sub forma unui sendviș și a unui fruct. Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor nutritive ale copiilor și promovează un stil de viață sănătos încă de la vârste fragede.

Programul este finanțat de Ministerul Educației și este proiectat să funcționeze pe parcursul a patru ani. Această finanțare pe termen lung asigură stabilitatea și continuitatea acestui program esențial pentru copiii comunității noastre.

În plus, primarul a fost onorat de vizita fostului deputat Aurel Nicolae, care a apreciat eforturile sale și l-a încurajat să continue să dezvolte alte inițiative menite să îmbunătățească viața culturală a comunității. Aceste inițiative includ cursuri de dans, cursuri de actorie și alte activități culturale menite să încurajeze participarea activă a elevilor și preșcolarilor în viața culturală a localității.

Primarul Gheorghiță Cărtușanu demonstrează astfel angajamentul său ferm față de binele comunității și dezvoltarea armonioasă a copiilor din Fundeni. Prin proiecte precum acesta, comunitatea este încurajată să crească și să se dezvolte într-un mod sănătos și echilibrat.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate