Connect with us

Breaking News

Un bărbat dispărut în decembrie, găsit mort pe malul lacului Gălățui

Published

on

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, născut la data de 08 decembrie 1939  din comună Grădiștea, satul Rasa, jud Călărași, care a dispărut la data de 21 decembrie, a fost găsit mort pe malul lacului Gălățui ieri, 05 febriarie 2018. Bărbatul a fost dat dispărut la data de 23 decembrie 2017 în jurul orelor 15.00.

Bărbatul se numește Ostroveanu Sebastian, zis “nea Ţică”. Cunoscuții spun că acesta avea probleme psihice. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit pe malul lacului Galatui din dreptul satului Rasa, comuna Grădiștea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, Bianca Ghiveci, bărbatul a fost găsit ieri, în jurul orelor 13.00 când s-a apelat numărul unic de urgență 112. Bărbatul a fost dat dispărut de către poliție și familia sa.

Din informațiile pe care le avem, bărbatul a fost văzut ultima dată în Ciocănești, într-un bar pe care îl frecventa aproape zilnic, localul fiind al unui nepot ce avea grijă de bătrân. Pe camerele de supraveghere din local se poate vedea cum bărbatul părăsește localul și face dreapta, în spre satul Rasa, Grădiștea.  Asupra bărbatului nu s-a găsit niciun act de identitate. Fratele bărbatului, Ostroveanu Nicolae și nepotul acestuia au recunoscut trupul neîsuflețit.

Pe trupul bărbatului nu s-au găsit urme de violență, doar lividități cadaverice.
La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, medicină legală și criminaliștii.

Advertisement

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

VIDEO. Bărbat salvat din mijlocul lacului cu ajutorul unui vehicul SHEERP. Cum a ajuns bărbatul în această situație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Pompierii militari oltenițeni au intervenit sâmbătă, 12 aprilie pentru salvarea unui pescar în vârstă de 63 de ani, care a rămas blocat în mijlocul Bălții Mari din apropierea Olteniței. Bărbatul s-a folosit de o anvelopă auto, transformată într-o barcă.

A strigat după ajutor și a fost auzit de o persoană care solicitat prin 112 intervenţia salvatorilor.

A avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a căzut de pe o barcă improvizată și a rămas blocat în stuf.

Cu suportul unui vehicul de tip SHEERP, echipajele de intervenție au reușit să-l scoată la mal în doar 35 de minute.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

LIVE. Campionatul Național de Lupte Libere, transmis în direct de Călărași PRESS

Published

on

Campionatul Național de Lupte Libere la Călărași

Continue Reading

Breaking News

Vlad Sârzea și Enache Georgiana au trecut în tabăra lui Marius Dulce! De ce au luat cei doi această decizie

Published

on

By

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, 3 aprilie, de către Organizația PSD Călărași, primarul Marius Dulce a anunțat că în echipa lui s-au alăturat doi membri importanți: Vlad Sârzea și Georgiana Enache.

Vlad Sârzea a făcut parte din PRO România și a decis să treacă la PSD după ce partidul pe care l-a reprezentat urmează să se alieze cu AUR. De asemenea, acesta și-a încheiat, recent, mandatul de consilier local. Astfel, situațiile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, dar și experiența dobândită în acest domeniu l-au determinat să ia decizia de a se alătura unei echipe solide.

„Anul acesta îmi închei primul mandat de consilier local, a fost unul de învățare, făcând parte dintr-o echipă mică, de doi consilieri, nu am putut să facem o schimbare majoră, dar am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar și cu echipa Marius Dulce, ceea ce m-a convins să continui în acest fel, să merg împreună cu această echipă, o echipă puternică, care dorește să continue niște proiecte concrete. Doresc să facem treabă în continuare și vocea mea să fie mai vizibilă”, a declarat Vlad Sârzea.

Odată cu acesta, și medicul primar diabetolog, Georgiana Enache, în vârstă de 49 de ani, a decis să intre în echipa PSD, întrucât a constatat că misiunea partidului se aliniază foarte bine cu principiile după care se ghidează în activitatea ei de doctor. Mai exact, atât acțiunile ei, cât și obiectivele echipei conduse de Marius Dulce sunt orientate spre beneficiul oamenilor.

„Am fost timp de 3 ani și câteva luni directorul medical al spitalului și m-am regăsit în politica Partidului Social Democrat prin orientarea către binele omului, binele cetățeanului, eu, ca medic, ca structură, sunt așa. (…) Asta am încercat să urmăresc în întreaga mea activitate”, a explicat Georgiana Enache.

Advertisement

Ulterior discursurilor susținute de noii membri, primarul s-a arătat foarte încântat de alegerea acestora și i-a asigurat că vor avea o colaborare foarte bună în proiectele întreprinse de PSD: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales echipa PSD, echipa Marius Dulce, acest lucru nu face decât să mă onoreze și, cu siguranță, vom avea proiecte frumoase și bune pentru comunitate”.

Continue Reading

Cele mai vizualizate