Connect with us

Breaking News

Un bărbat dispărut în decembrie, găsit mort pe malul lacului Gălățui

Published

on

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, născut la data de 08 decembrie 1939  din comună Grădiștea, satul Rasa, jud Călărași, care a dispărut la data de 21 decembrie, a fost găsit mort pe malul lacului Gălățui ieri, 05 febriarie 2018. Bărbatul a fost dat dispărut la data de 23 decembrie 2017 în jurul orelor 15.00.

Bărbatul se numește Ostroveanu Sebastian, zis “nea Ţică”. Cunoscuții spun că acesta avea probleme psihice. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit pe malul lacului Galatui din dreptul satului Rasa, comuna Grădiștea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, Bianca Ghiveci, bărbatul a fost găsit ieri, în jurul orelor 13.00 când s-a apelat numărul unic de urgență 112. Bărbatul a fost dat dispărut de către poliție și familia sa.

Din informațiile pe care le avem, bărbatul a fost văzut ultima dată în Ciocănești, într-un bar pe care îl frecventa aproape zilnic, localul fiind al unui nepot ce avea grijă de bătrân. Pe camerele de supraveghere din local se poate vedea cum bărbatul părăsește localul și face dreapta, în spre satul Rasa, Grădiștea.  Asupra bărbatului nu s-a găsit niciun act de identitate. Fratele bărbatului, Ostroveanu Nicolae și nepotul acestuia au recunoscut trupul neîsuflețit.

Pe trupul bărbatului nu s-au găsit urme de violență, doar lividități cadaverice.
La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, medicină legală și criminaliștii.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole