in

Senatoare PSD / Roxana Pațurcă ”MODALITĂȚI NOI DE INVESTIȚII PENTRU CETĂȚENI”

Ieri, 27 iunie a.c., senatoarea PSD, Roxana Natalia Pațurcă, a susținut o declartație politică intitulată ”MODALITĂȚI NOI DE INVESTIȚII PENTRU CETĂȚENI”. Declarația face referire la variante alternative oferite cetățenilor care doresc au fost nevoiți să facă depozite bancare în instituțiile financiare bancare.

Odată cu apariția Programului Tezaur – ediția CENTENAR, cetățenii care până acum au fost nevoiți să apeleze la depozite ale instituțiilor financiare bancare, au o altă variantă în ceea ce privește investițiile pe termen mediu și lung. Până în momentul actual, instituțiile financiare bancare, au oferit o rată a dobânzii care în anumite cazuri se apropia de valoarea 0, acest lucru fiind de nepermis, în contextul în care, în același timp, aceleași instituții financiare bancare au primit dobânzi de până la 4% de la stat.


Decizia de a introduce această măsură, reflectă preocuparea Guvernului de a respecta Programul de Guvernare, al Partidului Social Democrat, în contextul în care în conținutul său, respectiv în capitolul ”Programul de politici publice pentru perioada 2017-2020” este prevăzută această măsură.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Consilierii locali sunt așteptați cu barca pe străzile din Călărași! Oamenii își răcesc gura de pomană!

S-a aflat sursa exploziilor misterioase din Călărași