Connect with us

Politică

George Vlase, noul președinte interimar al ALDE Călărași / Video

Published

on

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri, 22 iunie a.c., la sediul partidului ALDE Călărași, George Vlase a fost numit președinte interimar al organizație municipale Călărași. Această decizie îi aparține  președintelui interimar al organizației județene a partidului ALDE.

Laurențiu State – preșendinte interimar al organizației ALDE Călărași: Unul dintre principalele motive pentru care am dorit să ne vedem astăzi, a fost acela de a anunța faptul că, în cadrul filialei noastre, s-a luat decizia a-l împuternici, în calitate de președinte interimar, în ce prinvește organizația municiplală Călărași pe domnul George Vlase. A fost primit de foarte mulți simpatizanți cu bucurie și care a primit misiunea, ca într-o perioadă de o lună și puțin să restarteze și să organizez din temelii această organizație a municipiului Călărași, și să-și construiască în jurul lui o echipă care să fie recunoscută la nivel local.”

George Vlase: „Mă voi strădui să duc la îndeplinire obiectivele asumate la preluarea funcției de președinte. La nivel de municipiului Călărași avem în jur de 130 de membrii cu adeziune. La următoarea întâlnire cu dumneavoastra, mi-aș dori să vă anunț că numărul acestora a crescut la 300. Cel mai important obiectiv este acela de a face ca și ALDE Călărași să devină o organizație activă. O organizație care să atragă membrii, care să organizeze activități specifice partidelor politice. Am ales ALDE, pentru că,  de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta. Nu vreau să fac de pe acum o analiză a realizărilor sau nerealizărilor actualei administrații din municipiu nostru dar este un lucru cert că este loc de mult mai mult și cu voință și implicare se pot face lucruri bune de acum încolo. Dacă ar fi să dau o notă actualei administrații locale, nu pot să-i dau decât o notă de trecere. Oricine dorește să vină alături de noi este binevenit dar asta nu înseamnă că nu vor trece printr-un filtru”.

 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

VIDEO. Strategia AUR de strângere a semnăturilor, în plină desfășurare

Published

on

aur calarasi

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Partidul AUR începe campania națională de strângere de semnături de mâine, 1 martie, de la ora 07:00, până în jurul orei 13:00. Fiecare organizație județeană va transmite live evenimentul. La Călărași însă, Daniel Florea spune că nu a reușit să obțină autorizație în 6 localități pentru montarea unui cort. „Vom fi nevoiți să punem o măsuță și un scaun afară și să facem campania sub cerul liber”, a spus acesta într-o conferință de presă.

Despre campania de strângere de semnături care va avea loc în municipiul Călărași, Daniel Florea spune că va vorbi luni cu primarul Marius Dulce pentru a primi autorizație. Altfel, AUR Călărași își va continua campania sub cerul liber.

Nu e o problemă. Asta e. Înțeleg că sunt chestiuni de natură administrativă și politică, dar asta e. Am întâmpinat și niște dificultăți, dar asta este lupta politică. Cream o organizație azi, a doua zi ea nu mai exista. Veneau niște oameni care voiau să candideze pentru noi, a doua zi se retrăgeau din motive personale. Înțelegem și asta, e politică”, a transmis Daniel Florea despre problemele pe care le întâmpină în campania electorală.

În acest moment, partidul AUR Călărași are 40 de organizații locale și peste 950 de membri. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, aceștia speră că vor constitui organizații în toate Unitățile Administrativ – Teritoriale din județ și că vor depăși 1000 de membri.

Advertisement

Continue Reading

Politică

LIVE. Daniel Florea, primele detalii despre candidații AUR la Primăria Călărași și Consiliul Județean

Published

on

aur calarasi

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Apar noi detalii despre perosoanele desemnate de AUR pentru a candida la Primăria Călărași și Consiliul Județean Călărași. Daniel Florea nu a putut dezvălui numele candidaților nici de data aceasta, din cauza unor „proceduri de ordin tehnic”, a spus acesta într-o conferință de presă.

Candidații pentru primărie și Consiliul Județean ai AUR Călărași rămân în continuare un secret.

Cu toate astea, coordonatorul AUR Călărași a precizat că pentru Consiliul Județean, partidul are trei candidați: două femei și un bărbat cu o solidă pregătire juridică. „La Consiliul Județean oricare dintre variante este bună. Unul dintre candidați are un trecut politic, ceilalți nu”, a mai spus Daniel Florea.

În conferința de săptămâna trecută, Daniel Florea spunea că va putea dezvălui numele candidaților în cel mult una sau două săptămâni, așteptând validarea centrului de la București.

Advertisement

Continue Reading

Politică

VIDEO. USR Călărași / Mihai Toader afirmă că primarul Marius Dulce a mințit în emisiunea „România, te iubesc!”

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Mihai Toader, președintele Flialei Municipale USR Călărași, candidat la primăria Municipiului Călărași, susține că primarului municipiului Călărași, Marius Dulce, ar fi mințit în emisiunea difuzată de PRO TV, „România, te iubesc!”. În cadrul acelei emisiuni, jurnalista Paula Herlo a investigat lucrările realizate de firma ZMC Trading, deținută până în 2020 de Nicușor Cionoiu, parlamentar al PSD Călărași.

Reportajul a relevat că firma demnitarului a obținut contracte cu statul și lucrări publice în valoare de milioane de euro. Urmăriți materialul video din acest articol.

 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate