Connect with us

Politică

George Vlase, noul președinte interimar al ALDE Călărași / Video

Published

on

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri, 22 iunie a.c., la sediul partidului ALDE Călărași, George Vlase a fost numit președinte interimar al organizație municipale Călărași. Această decizie îi aparține  președintelui interimar al organizației județene a partidului ALDE.

Laurențiu State – preșendinte interimar al organizației ALDE Călărași: Unul dintre principalele motive pentru care am dorit să ne vedem astăzi, a fost acela de a anunța faptul că, în cadrul filialei noastre, s-a luat decizia a-l împuternici, în calitate de președinte interimar, în ce prinvește organizația municiplală Călărași pe domnul George Vlase. A fost primit de foarte mulți simpatizanți cu bucurie și care a primit misiunea, ca într-o perioadă de o lună și puțin să restarteze și să organizez din temelii această organizație a municipiului Călărași, și să-și construiască în jurul lui o echipă care să fie recunoscută la nivel local.”

George Vlase: „Mă voi strădui să duc la îndeplinire obiectivele asumate la preluarea funcției de președinte. La nivel de municipiului Călărași avem în jur de 130 de membrii cu adeziune. La următoarea întâlnire cu dumneavoastra, mi-aș dori să vă anunț că numărul acestora a crescut la 300. Cel mai important obiectiv este acela de a face ca și ALDE Călărași să devină o organizație activă. O organizație care să atragă membrii, care să organizeze activități specifice partidelor politice. Am ales ALDE, pentru că,  de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta. Nu vreau să fac de pe acum o analiză a realizărilor sau nerealizărilor actualei administrații din municipiu nostru dar este un lucru cert că este loc de mult mai mult și cu voință și implicare se pot face lucruri bune de acum încolo. Dacă ar fi să dau o notă actualei administrații locale, nu pot să-i dau decât o notă de trecere. Oricine dorește să vină alături de noi este binevenit dar asta nu înseamnă că nu vor trece printr-un filtru”.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

VIDEO. Mihăiță Beștea acordă audiențe la sediul PSD Oltenița

Published

on

Mihăiță Beștea, în calitate de președinte al Organizației PSD Oltenița acordă audiențe cetățenilor, activitate care se desfășoară în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 10:00-16:00, la la sediul formațiunii politice din municipiul Oltenița.

Continue Reading

Politică

PSD Călărași/ Vasile Iliuță amenință PNL Călărași cu noi „victime”

Published

on

Vânătoare politică a liderului PSD Calarasi, Vasile Iliuta, se pare ca face noi “victime” in rândul liberalilor. Ultima achiziție care s-a alăturat social-democraților călărășeni este chiar secretara organizației județele a PNL Călărași, Vera Cheleș, care a hotărât să vină în echipa PSD.

În ciuda demersurilor pe care șeful PNL, Ciprian Pandea, le-ar fi făcut pentru a o readuce înapoi pe aceasta, finalul a fost nefavorabil pentru PNL. Informația a fost confirmată și de Vasile Iliuță, care a băgat cuțitul în rana și a spus că urmează noi plecări din rândurile primarilor PNL care vor veni in PSD Călărași.

Întrebat de jurnaliști despre cine ar putea fi vorba, Iliuță a refuzat să precizeze.

“Ne mărim echipa, zi de zi. Din zona PNL vin oameni către zona PSD.  Spre exemplu, secretara PNL, Vera Cheleș, a preferat să se angajeze la SC Drumuri și Poduri SA, din cauza indiferenței echipei PNL, care nu a văzut că acea secretară are contribuție în tot ce s-a întâmplat pozitiv în creșterea PNL. Ea a fost abandonată, nu a  fost băgată în seamă. Putea să i se ofere o șansă, să poată fi și ea responsabilizată pe  măsura implicării. Ciprian  Pandea a făcut demersuri pentru a o aduce înapoi în partid, neconvingând-o. Mulți aleși locali vor veni în PSD. În ultimele 3 luni de zile, se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu mine.” a precizat Vasile Iliuță în conferința de presă de joi, 17 noiembrie 2022.

Continue Reading

Politică

Deputatul PSD Constantin Bîrcă face demersuri pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor

Published

on

Deputatul social-democrat Constantin Bîrcă susține, printr-o postare pe Facebook, faptul că, în cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților au fost votate serie de amendamente la două proiecte de lege pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor din domeniul avicol.

„Este vorba despre constituirea cadrului legal pentru Programul de Susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție și de Programul de Susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol.
Ambele proiecte au fost aprobate de Comisie, astfel încât fermierii să beneficieze cât mai repede de aproximativ 168.000.000 lei, pentru fermele de suine, și 116.000.000 lei, pentru cele din domeniul avicol.
Trebuie să venim în sprijinul fermierilor români cu mai multe astfel de scheme de ajutor de stat, care să îi ajute să treacă cu bine peste problemele din această perioadă complicată și să își desfășoare activitatea fără sincope majore. Vă promit că vom continua cu aceste măsuri de sprijin pentru agricultură.”

Continue Reading

Cele mai accesate articole