in ,

George Vlase, noul președinte interimar al ALDE Călărași / Video

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri, 22 iunie a.c., la sediul partidului ALDE Călărași, George Vlase a fost numit președinte interimar al organizație municipale Călărași. Această decizie îi aparține  președintelui interimar al organizației județene a partidului ALDE.

Laurențiu State – preșendinte interimar al organizației ALDE Călărași: Unul dintre principalele motive pentru care am dorit să ne vedem astăzi, a fost acela de a anunța faptul că, în cadrul filialei noastre, s-a luat decizia a-l împuternici, în calitate de președinte interimar, în ce prinvește organizația municiplală Călărași pe domnul George Vlase. A fost primit de foarte mulți simpatizanți cu bucurie și care a primit misiunea, ca într-o perioadă de o lună și puțin să restarteze și să organizez din temelii această organizație a municipiului Călărași, și să-și construiască în jurul lui o echipă care să fie recunoscută la nivel local.”

George Vlase: “Mă voi strădui să duc la îndeplinire obiectivele asumate la preluarea funcției de președinte. La nivel de municipiului Călărași avem în jur de 130 de membrii cu adeziune. La următoarea întâlnire cu dumneavoastra, mi-aș dori să vă anunț că numărul acestora a crescut la 300. Cel mai important obiectiv este acela de a face ca și ALDE Călărași să devină o organizație activă. O organizație care să atragă membrii, care să organizeze activități specifice partidelor politice. Am ales ALDE, pentru că,  de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta. Nu vreau să fac de pe acum o analiză a realizărilor sau nerealizărilor actualei administrații din municipiu nostru dar este un lucru cert că este loc de mult mai mult și cu voință și implicare se pot face lucruri bune de acum încolo. Dacă ar fi să dau o notă actualei administrații locale, nu pot să-i dau decât o notă de trecere. Oricine dorește să vină alături de noi este binevenit dar asta nu înseamnă că nu vor trece printr-un filtru”.

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ANUNȚ PUBIC

Jandarmii călărășeni au salvat o o femeie care încerca să-și pună capăt zilelor