in ,

MONDEN: Primarul liberal al comunei Borcea, Aniel-Theodor Nedelcu s-a căsătorit cu senatoare PSD Roxana-Natalia Pațurcă

Roxana-Natalia Pațurcă, senatoare de Călărași din partea Partidului Social Democrat, s-a căsătorit, azi, cu primarul liberal al comunei Borcea, Aniel-Theodor Nedelcu. Roxana-Natalia Pațurcă împlinește, la data de 6 octombrie, 39 de ani, fiind divorțată de mai mulți ani. Tot divorțat este și primarul comunei Borcea, dar de mai puțin timp.

Evenimentul a avut loc la Primăria comunei Borcea. Jurnaliștii din presa locală spun că acest eveniment monden a fost ținut secret. Se pare că nunta acestora a stârnit interesul presei locale, evenimentul fiind unul cu caracter privat.

Căsătoria dintre cei doi este evenimentul monden al acestui an, la Călărași. Se preconizează că nunta să se deruleze la toamnă, chiar de ziua de naștere a senatoarei: 6 octombrie. Locația evenimentului nu a fost încă stabilită.

Aniel-Theodor Nedelcu este primar de 2 mandate în comună. A reușit să câștige cu un procent de peste 80% din totalul de voturi valabil exprimate la alegerile din 2016. Aniel este unul dintre cei mai tineri primari ai acestui județ. A terminat două facultăți până în prezent. A reușit să ajungă pe scaunul de primar în anul 2012. Înainte de a ajunge edil al comunei Borcea, Aniel Theodor Nedelcu a lucrat mai întâi ca profesor în liceul Colegiului Național Barbu Știrbei Călărași, apoi a fost angajat în cadrul S.R.I. ca inginer-tehnic pe partea de logistică. Acesta a mai lucrat ca profesor de matematică la liceul tehnologic din Borcea, timp de șase luni.

 

Mai multe despre acest eveniment monden: marinbadea.ro

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

APARTAMENT 2 CAMERE – ET.1 – 47 mp – 35.000 euro – Călărași

Consiliul Județean a demarat lucrările de asfaltare a două drumuri județene