in ,

Medima Health deschide o clinică de excelență în imagistică medicală și radiologie în Călărași

Rețeaua Medima Health deschide o clinică de excelență în imagistică medicală și radiologie în Călărași

Călărași, 22.02.2021: Medima Health, rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie a lansat o clinică în orașul Călărași, venind în întâmpinarea pacienților regionali cu servicii imagistice performante. Pentru dotarea sa, Medima a investit peste 1 milion de euro dotarea cu echipamente CT și RMN de ultimă generație și în aplicații de tehnologie avansată, astfel încât să poată oferi la nivel local investigații complexe si de înaltă precizie imagistică. Adresa clinicii este Bulevardul 1 Mai, nr. 1, fostul Complex Pescăruș. Aceasta este a treia unitate medicală a rețelei Medima, după deschiderea primelor două clinici din București, la finalul anului trecut.

Tehnologia modernă din cadrul clinicii Medima Călărași constă în echipamente RMN Siemens Magnetom Sempra 1.5 Tesla și CT Siemens Somatom, noi, ani de fabricație 2020. Acestea permit efectuarea unor scanări de înaltă calitate, într-un timp redus și cu doze minime de radiații, pentru a obține imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Datorită aplicațiilor informatice de tehnologie avansată care rulează pe echipamente, pacienții beneficiază inclusiv de explorări complexe, extrem de utile medicilor pentru o diagnosticare precisă în aproape toate tipurile de patologii.

Lansarea clinicii Medima Călărași are loc într-un moment oportun, în care cererea pentru servicii de tip CT/RMN este în creștere. Lipsa unor unități de diagnostic private locale obligă pacienții să se deplaseze la Bucureşti sau Constanţa pentru a efectua investigațiile necesare. Grație rețelei naționale Medima, călăreșenii au de acum acces la investigații de diagnostic aprofundate, realizate cu ajutorul tehnologiei de vârf.  Evaluarea rezultatelor este realizată de o echipă medicală de elită, sub conducerea Profesorului Universitar Doctor Gheorghe Iana. Oferim prețuri foarte accesibile, deoarece misiunea Medima este de a sprijini accesul cât mai multor pacienți la investigațiile medicale necesare”, a declarat Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.

Echipa medicală Medima Călărași reunește unii dintre cei mai buni specialiști radiologi. Echipa locala este coordonată de dr. Mihaela Vintilă, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, care în ultimii 12 ani de activitate a condus Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” din Călărași.

Despre Medima Health

Medima Health este o rețea românească de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie, care oferă servicii de RMN/CT, diagnostic oncologic și teleradiologie. Cu trei clinici moderne operationale și planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, Medima Health asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu tehnologii moderne, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog român proeminent și director medical al rețelei. În septembrie 2020, Medima

Health s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel national.

5 2 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Vasile Iliuță nemulțumit de bugetul redus cu 50% alocat județului Călărași

Călărași: Bărbat de 40 de ani reținut de polițiști pentru ca a tâlhărit o bătrână