in

Călărași: Bărbat de 40 de ani reținut de polițiști pentru ca a tâlhărit o bătrână

ARESTAT PREVENTIV PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au identificat și reținut un bărbat bănuit de tâlhărie calificată. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie în vârstă de 57 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intrat peste vecina sa și i-a sustras de la gât un lanț de aur.

În fapt, o persoană de sex masculin a sunat la ușa apartamentului situat pe strada Belșugului și după ce persoana vătămată a deschis ușa, acesta i-a smuls de la gât un lanț de aur cu un pandantiv tip cruce.

Ulterior, persoana în cauză a părăsit locul faptei, fără a exercita alte acte de violență asupra persoanei vătămate.

Având în vedere gravitatea comiterii faptei și modul de operare deosebit, respectiv faptă comisă asupra unei persoane în vârstă cu deficiențe locomotorii, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au continuat cercetările în vederea identificării autorului, desfășurându-se multiple activități investigativ-operative și de cercetare penală.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au condus la identificarea și reținerea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Călărași.

La data de 19 februarie a.c., bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

5 2 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Medima Health deschide o clinică de excelență în imagistică medicală și radiologie în Călărași

Strada Zefirului a intrat în reabilitare