Connect with us

Știri

VIDEO. Polițiștii locali din Călărași, intervenție demnă de desenele animate

Published

on

Imagini cel puțin incredibile surprinse într-o intervenție a Poliției Locale din Călărași în parcul Luceafărului din Călărași.  Ceea ce părea să fie o banală intervenție, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru agenții de poliție ajunși la fața locului. Deși s-a întâmplat în vara acestui an, imaginile au fost publicate recent pe TikTok.

Tânărul reclamat că ar fi spart semințe a fost găsit, însă procedura de legitimare nu a fost pe placul acestuia, agenții fiind nevoiți să-l conducă la bază pentru identificare. Abia de aici începe tragi-comedia. Preț de câteva minute, polițiștii s-au chinuit să-l percheziționeze pe tânăr pentru a-l putea urca în autospeciala de poliție. Ținut cu forța cu mâinile la spate, tânărul cerea ajutor persoanelor din jur.

„Făă, sună la 112”striga tânărul care era imobilizat de…polițiști.

După câteva tentative de a scăpa din brațele polițiștilor, tânărul s-a prins de un pom, pe care l-a cuprins pentru a nu fi luat pe sus.

De pe margine, oamenii adunați se amuzau de situație. Vizibil depășiți de situație, agenții au reușit după multe încercări să-l bage pe tânăr în mașina de poliție.

Imaginile au devenit virale astăzi pe TikTok și alte rețele de socializare

Ca reacție asupra întregii situații, Daniel Anghel, directorul Poliției Locale din Călărași spune că nu s-a întâmplat nimic deosebit, doar o sancțiune aplicata unui tânăr care spărgea semințe.

„Tânărul a făcut scandal în parc, a venit un echipaj care a fost sesizat prin dispecerat, acesta a refuzat să-și de datele și a fost condus la sediul Poliție Municipale din Călărași pentru identificare.  S-a întâmplat în iulie 2022. A fost sancționat și de Poliția Locală și de IPJ Călărași” a precizat Daniel Anghel pentru CălărașiPRESS.ro

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole