Connect with us

Știri

VIDEO. Prins de polițiști după ce ar fi furat mai multe scule dintr-un șantier

Published

on

Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-ar putea alege cu dosar penal  după ce a sustras de pe un șantier din centrul vechi al municipiului Călărași mai multe scule, printre care: o roabă, o lopată, un târnăcop și o cazma. S-a întâmplat duminică seara, în jurul orelor 20:15. Bărbatul spune că le-ar fi primit de la un om, pe care l-ar fi întâlnit lângă o statuie. A reușit să se bucure de ce primise de „pomană” preț de un colț, până când polițiștii i-au ieșit în cale.

  • „Mi le-a dat un om, aici, la statuia aia de acolo. Mi-a dat un om o pâine, aici și el stătea acolo lângă statuie. Avea o sticlă de vin la el și a strigat: „vino-ncoa’ să-ți dau astea, le dai și tu mai departe…

Un trecător a observat ce se întâmplă și anunțat prin 112 situația. La fața locului au sosit polițiștii care au descoperit că bărbatul și-a însușit bunurile pe care reușise să le scoată din șantier. Pentru că nu au avut cum să transporte obiectele pe care le-a furat, bărbatul a fost pus să aducă, pe bicicletă, tot ce a furat.

Acum riscă un dosar penal pentru ce a făcut, însă polițiști trebuie să afle dacă bunurile chiar au fost sustrase din șantier.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole