in

VIDEO| Medici sirieni și indieni la Spitalul Județean Călărași

Avem medici noi la Spitalul Județean de Urgență Călărași! Așa se arată într-un material video realizat astazi de Consiliul Județean Călărași.

“Avem doi obstetricieni ginecologi, doi tineri, dl. doctor Dumitrescu Andrei și d-na Santa Maria. Mai este o a treia persoană care s-a înscris în acest concurs. O să asigurăm toate gărzile pe obstetrică ginecologie. Mai avem pe oftalmologie o doctoră tânără, d-na dr. Ispas Elena Camelia. La ATI avem la fel două doctore tinere, de fapt, au venit la post. D-na dr. Pașca Ştefania și d-na dr. Florea, care este și șefă de secție și  mai avem promisiuni că or să mai vină. La chirurgie, dl. dr. Lică care a revenit și este și angajatul instituției noastre.

Pe cardiologie o s-o rezolvăm pe data de 1 iunie, avem promisiunea unui doctor sirian care va veni și va presta cu o normă și jumătate, 10 ore pe zi. Pe lângă promisiunea acestui doctor sirian, avem promisiunea și celor doi doctori indieni cu care am stat de vorbă. Și tot așa, a rămas să îi mai contactăm. Cu cei trei doctori o să acoperim tot necesarul de doctori pe secţia de cardiologie.

Pe ORL a mai venit un doctor, tot angajatul spitalului. Și mai avem promisiunea unui epidemiolog, cu jumătate de normă care va veni de la spitalul Sf. Ioan.”a declarat Managerul spitalului, Adrian Comșa în materialul video publicat de Consiliu Județean

 

Medici noi la Spitalul Județean Călărași

Posted by Consiliul Judetean Calarasi on Wednesday, 31 May 2017

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Angajații Prefecturii Județului Călărași protestează împotriva salariilor discriminatorii

“Și eu mă implic pentru schimbare” – ȘCOALA ALTFEL – prin ochii elevilor clasei a 10-a A ai Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”