in

“Și eu mă implic pentru schimbare” – ȘCOALA ALTFEL – prin ochii elevilor clasei a 10-a A ai Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”

In scoala altfel elevii clasei a 10a A ai Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”, coordonați de doamna profesoara de limba si literatură romana Dumitru Stefana au organizat competiția “Si eu ma implic pentru schimbare”. Elevii au fost impartiti pe trei echipe si au avut de trecut trei probe. Cea dintai a constat in aducerea a noua solutii pentru achimbarea in bine in invatamant si s-a numit “Elevul schimba tot”.

In cadrul celei de-a doua proba, “O schimbare in bine”, doi reprezentanti ai echipei au avut de tinut un dialog pe baza a doua valori morale. Ultima proba a fost momentul surpriza in cadrul caruia copiii si-au aratat creativitate si au desfasurat un moment artistic. Toate aceste probe au fost jurizate de 7 profesori ai liceului, alengand atat echipa castigatoare, cat si cel mai implicat elev din fiecare echipa.

Elevii castigatori au fost Dalimon Iarina din echipa “Soimii verzi”, Dumitru Mihnea din echipa “Corbii negri” si Dumitrascu Rares din ecipa castigatoare, “Pestii de foc “. Le multumim pentru participare domunului director Stoian Gheorghe si domnului inspector de chimie Nicusor Calin.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un spatiu prietenos, la Restaurantul Chinezesc “Yan Jing”. Acesta a întrecut asteptarile tuturor, jurul fiind impresionat de implicarea de care copiii au dat dovada.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO| Medici sirieni și indieni la Spitalul Județean Călărași

În aplauzele tuturor colegilor, Plutonier adjutant șef Tătaru Teodora a ieşit la pensie