Connect with us

Știri

„Și eu mă implic pentru schimbare” – ȘCOALA ALTFEL – prin ochii elevilor clasei a 10-a A ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”

Published

on

In scoala altfel elevii clasei a 10a A ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, coordonați de doamna profesoara de limba si literatură romana Dumitru Stefana au organizat competiția „Si eu ma implic pentru schimbare”. Elevii au fost impartiti pe trei echipe si au avut de trecut trei probe. Cea dintai a constat in aducerea a noua solutii pentru achimbarea in bine in invatamant si s-a numit „Elevul schimba tot”.

In cadrul celei de-a doua proba, „O schimbare in bine”, doi reprezentanti ai echipei au avut de tinut un dialog pe baza a doua valori morale. Ultima proba a fost momentul surpriza in cadrul caruia copiii si-au aratat creativitate si au desfasurat un moment artistic. Toate aceste probe au fost jurizate de 7 profesori ai liceului, alengand atat echipa castigatoare, cat si cel mai implicat elev din fiecare echipa.

Elevii castigatori au fost Dalimon Iarina din echipa „Soimii verzi”, Dumitru Mihnea din echipa „Corbii negri” si Dumitrascu Rares din ecipa castigatoare, „Pestii de foc „. Le multumim pentru participare domunului director Stoian Gheorghe si domnului inspector de chimie Nicusor Calin.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un spatiu prietenos, la Restaurantul Chinezesc „Yan Jing”. Acesta a întrecut asteptarile tuturor, jurul fiind impresionat de implicarea de care copiii au dat dovada.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole