in ,

10 martie – data în care PSD Călărași își va alege noua conducere

Pe data de 10 martie a.c., PSD Călărași organizează Conferința Alegerilor pentru desemnarea unei noi conduceri. Din decembrie 2018 până în acest moment, Partidul Social Democrat este condus de Iulian Iacomi, edilul orașului Lehiu Gară, având calitate de președinte interimar în cadrul partidului.

Lucrările Conferinţei Extraordinară de Alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi vor începe la orele 12.00, evenimentul fiind organizat în sala “Barbu Știrbei” a CJCC Călărași. Vor fi 106 delegați, respectiv președinte interimar, președinte executiv, vicepreședinții organizației, președinții structurilor interne, președinți de organizații locale, consilieri județeni, primari și viceprimari.

Din luna decembrie a anului anterior PSD Călărași trece prin schimbări radicale privind conducerea și organizarea internă. Iulian Iacomi a preluat funcția de președinte interimar al Partidului Social Democrat Călărași.

Ciprian Pandea, fostul președinte al PSD Călărași a fost destituit din funția de conducere chiar de ziua lui, pe 10 decembrie 2018. Comitetului Executiv al PSD, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu au luat decizia să-l demită din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat Călăraşi pe Ciprian Pandea şi să-l înlocuiască pe acesta cu Iulian Iacomi. Colac peste pupăză, zilele trecute, Pandea și-a dat demisia și din funția de secretar de stat din cadrul SGG, post pe care îl ocupa din iulie 2017.

ALEGERILE DIN 21 SEPTEMBRIE NU AU FOST VALIDATE DE CONDUCEREA CENTRALĂ

Surse din cadrul partidului social democrat afirmă, fără rețineri, că fostul lider PSD împreună cu fostul președinte executiv au organizat Conferinţa de Alegeri fără ca voturile și rezultatele să fie validate de conducerea centrală a PSD. Astfel, fiecare și-a păstrat funcția deținută interimar de  dinainte de data la care s-au organizat alegerile.

Tot pe surse aflăm că Ciprian Pandea, George Chiriță și alte câteva entități din PSD Călărași, au participat la o întâlnire, în zona Fetești cu reprezentanții unui alt partid politic.

Despre ce partid este vorba, ce s-a discutat la întâlnire, va urma!

Finalul este unul clar. Nu au fost primiți cu brațele deschide, nici priviți cu ochi buni.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO|Consiliul Județean Călărași a predat cheile primului vehicul de intervenție în caz de urgență pentru muniție neexplodată

Modelu: Copil căzut în WC, salvat de pompierii călărășeni