in

VIDEO. DGASPC Călărași are un nou director

Noul director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), Daniela Arbagic, își prezintă, într-o conferință de presă susținută astăzi de Partidul Social Democrat Călărași, istoricul profesional și obiectivele pe care aceasta speră să le îndeplinească în noua funcție.


Daniela Arbagic:
Sunt o persoană cu experiență în domeniul protecției copilului din 1996, chiar puțin înainte de a se înființa DGASPC care a avut loc ulterior în 1998. Sunt de profesie psiholog, am lucrat prin diferite centre de plasament în calitate de șef de centru și pe funcție de execuție – psiholog. Am preluat mandatul recent, din data de 14 iunie, cu problemele inerente, unele dintre ele le cunoașteți și dumneavoastră. Consider că pentru mine este o recunoaștere a muncii depuse în domeniul lucrat până acum. Îi mulțumesc mult pentru încredere și sprijin județului Călărași. Mulțumesc tuturor colegilor care m-au susținut și care au încredere în mine că pot să ajut la restructurarea sistemului de protecție, dar și o îmbunătățire a calității serviciilor pe care eu mi-o doresc într-un ritm mult mai alert.
Mesajul meu este că suntem aproape de copii, de familii, de cetățenii în nevoie și încercăm, cu sprijinul Consiliului Județean în calitate de coordonator principal de credite, să rezolvăm toate problemele. Consider că printr-o comunicare și o colaborare apropriată putem rezolva împreună.

4.7 3 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Conduceți prudent, pe timp de ploaie!

VIDEO. Vasile Iliuță: Avem un prefect care e împotriva dezvoltării județului