Connect with us

Breaking News

Un colonel din jandarmeria Călărași se crede șef pe stradă. Blochează accesul vecinilor pe stradă în mod intenționat

Published

on

Într-o țară în care aproape orice este posibil, nu trebuie să ne mai mire dacă vedem ceva ieșit din comun în zilele noastre. Dacă lucrezi într-un minister asta nu înseamnă că cineva îți dă dreptul să te dai rotund, mai rău, să te crezi superior în fața oamenilor lângă care trăiești,  care  îți plătesc salariul. Asta este mentalitatea celor ce au impresia că au inventat roata și apa caldă pe timp de iarnă. Statutul și uniforma pe care o îmbraci trebuie să le ai impecabile tot timpul, nu doar la paradă.

În cursul zilei de astăzi, 30 noiembrie, colonelul Ileana Dănuț din cadrul Inspectoratului de Jandarmerie Județean Călărași a fost implicat într-o sesizare făcută chiar de el, acuzându-și vecinii că îi blochează acestuia  mașina pe stradă.

Vecinii colonelului Ileana Dănuț care locuiesc pe str. Intrarea Grivița sunt revoltați din cauza faptul că acesta oprește mașina personală în mod intenționat, paralel cu un alt autoturism, în acest mod blocând accesul în fundătură altor autoturisme. Situația persistă de ani buni. Cetățenii sunt exasperați de colonelul care le face zile negre.

Echipajul de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași a sosit la solicitarea colonelului care le-a spus polițiștilor că unul dintre vecini îi blochează mașina pe stradă.  Eforturile colonelului au fost în zadar, echipajul de poliție nu a luat nicio măsură, afirmând că este o speță mai veche care ar trebui rezolvată în alt mod, fie printr-un proces, fie acordul ambelor părți.

Am discutat cu o parte din vecinii care s-au săturat de tupeul cu care colonelul Ileana Dănuț îi tratează.

„Am avut multe probleme pe aici! Au venit vreo 4 – 5 controale din partea Primăriei Municipiului Călărași, Serviciul Urbanism, venite la comandat domnului colonel.”

Un alt vecin ne spune că dl. colonel Ileana Dănuț a încercat să îl calce cu mașina:

„Acum ceva timp am renovat gardul, iar acesta, văzându-l pe unchiul meu că făcea câteva măsurători la gard a vrut să dea cu mașina peste el. S-a albit la față și acum ne zice colonelu’ „Băi, aveți dovezi că am încercat să fac eu asta?!” – spune un vecin

„În reamintim tot timpul treaba asta. Mă, tu în ziua respectivă ai încercat să dai cu mașina peste unchiu! Acum a chemat poliția că noi îl blocam pe el cu mașina, dar nu aveam unde să o parcăm mașina. El ne-a blocat prima dată cu accesul în proprietate și nici oamenii de la poliție n-au zis nimic.”

Vecinii îl acuză pe colonelul de jandarmerie că folosește mașina în scopuri personale:

Unul dintre oamenii cu care am discutat despre această problemă ne povestește cum colonelul și-a făcut un obicei să vină acasă în timpul serviciului acasă. Ne mai spune că dl. Ileana Dănuț folosește autoturismul de serviciu în total alte scopuri decât cele impuse de Inspectoratul de Jandarmi Călărași.

Contactat telefonul, domnul colonel Ileana Dănuț a refuzat să comenteze despre evenimentul de astăzi în care a fost implicat.

Vom solicita un punct de vedere și conducerii Inspectoratului de Jandarmi Călărași cu privire la afirmațiile vecinilor cât și despre evenimentul de astăzi.

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole