Connect with us

Breaking News

Un colonel din jandarmeria Călărași se crede șef pe stradă. Blochează accesul vecinilor pe stradă în mod intenționat

Published

on

Într-o țară în care aproape orice este posibil, nu trebuie să ne mai mire dacă vedem ceva ieșit din comun în zilele noastre. Dacă lucrezi într-un minister asta nu înseamnă că cineva îți dă dreptul să te dai rotund, mai rău, să te crezi superior în fața oamenilor lângă care trăiești,  care  îți plătesc salariul. Asta este mentalitatea celor ce au impresia că au inventat roata și apa caldă pe timp de iarnă. Statutul și uniforma pe care o îmbraci trebuie să le ai impecabile tot timpul, nu doar la paradă.

În cursul zilei de astăzi, 30 noiembrie, colonelul Ileana Dănuț din cadrul Inspectoratului de Jandarmerie Județean Călărași a fost implicat într-o sesizare făcută chiar de el, acuzându-și vecinii că îi blochează acestuia  mașina pe stradă.

Vecinii colonelului Ileana Dănuț care locuiesc pe str. Intrarea Grivița sunt revoltați din cauza faptul că acesta oprește mașina personală în mod intenționat, paralel cu un alt autoturism, în acest mod blocând accesul în fundătură altor autoturisme. Situația persistă de ani buni. Cetățenii sunt exasperați de colonelul care le face zile negre.

Echipajul de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași a sosit la solicitarea colonelului care le-a spus polițiștilor că unul dintre vecini îi blochează mașina pe stradă.  Eforturile colonelului au fost în zadar, echipajul de poliție nu a luat nicio măsură, afirmând că este o speță mai veche care ar trebui rezolvată în alt mod, fie printr-un proces, fie acordul ambelor părți.

Am discutat cu o parte din vecinii care s-au săturat de tupeul cu care colonelul Ileana Dănuț îi tratează.

„Am avut multe probleme pe aici! Au venit vreo 4 – 5 controale din partea Primăriei Municipiului Călărași, Serviciul Urbanism, venite la comandat domnului colonel.”

Un alt vecin ne spune că dl. colonel Ileana Dănuț a încercat să îl calce cu mașina:

„Acum ceva timp am renovat gardul, iar acesta, văzându-l pe unchiul meu că făcea câteva măsurători la gard a vrut să dea cu mașina peste el. S-a albit la față și acum ne zice colonelu’ „Băi, aveți dovezi că am încercat să fac eu asta?!” – spune un vecin

„În reamintim tot timpul treaba asta. Mă, tu în ziua respectivă ai încercat să dai cu mașina peste unchiu! Acum a chemat poliția că noi îl blocam pe el cu mașina, dar nu aveam unde să o parcăm mașina. El ne-a blocat prima dată cu accesul în proprietate și nici oamenii de la poliție n-au zis nimic.”

Vecinii îl acuză pe colonelul de jandarmerie că folosește mașina în scopuri personale:

Unul dintre oamenii cu care am discutat despre această problemă ne povestește cum colonelul și-a făcut un obicei să vină acasă în timpul serviciului acasă. Ne mai spune că dl. Ileana Dănuț folosește autoturismul de serviciu în total alte scopuri decât cele impuse de Inspectoratul de Jandarmi Călărași.

Contactat telefonul, domnul colonel Ileana Dănuț a refuzat să comenteze despre evenimentul de astăzi în care a fost implicat.

Vom solicita un punct de vedere și conducerii Inspectoratului de Jandarmi Călărași cu privire la afirmațiile vecinilor cât și despre evenimentul de astăzi.

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro