in

Un colonel din jandarmeria Călărași se crede șef pe stradă. Blochează accesul vecinilor pe stradă în mod intenționat

Într-o țară în care aproape orice este posibil, nu trebuie să ne mai mire dacă vedem ceva ieșit din comun în zilele noastre. Dacă lucrezi într-un minister asta nu înseamnă că cineva îți dă dreptul să te dai rotund, mai rău, să te crezi superior în fața oamenilor lângă care trăiești,  care  îți plătesc salariul. Asta este mentalitatea celor ce au impresia că au inventat roata și apa caldă pe timp de iarnă. Statutul și uniforma pe care o îmbraci trebuie să le ai impecabile tot timpul, nu doar la paradă.

În cursul zilei de astăzi, 30 noiembrie, colonelul Ileana Dănuț din cadrul Inspectoratului de Jandarmerie Județean Călărași a fost implicat într-o sesizare făcută chiar de el, acuzându-și vecinii că îi blochează acestuia  mașina pe stradă.

Vecinii colonelului Ileana Dănuț care locuiesc pe str. Intrarea Grivița sunt revoltați din cauza faptul că acesta oprește mașina personală în mod intenționat, paralel cu un alt autoturism, în acest mod blocând accesul în fundătură altor autoturisme. Situația persistă de ani buni. Cetățenii sunt exasperați de colonelul care le face zile negre.

Echipajul de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași a sosit la solicitarea colonelului care le-a spus polițiștilor că unul dintre vecini îi blochează mașina pe stradă.  Eforturile colonelului au fost în zadar, echipajul de poliție nu a luat nicio măsură, afirmând că este o speță mai veche care ar trebui rezolvată în alt mod, fie printr-un proces, fie acordul ambelor părți.

Am discutat cu o parte din vecinii care s-au săturat de tupeul cu care colonelul Ileana Dănuț îi tratează.

“Am avut multe probleme pe aici! Au venit vreo 4 – 5 controale din partea Primăriei Municipiului Călărași, Serviciul Urbanism, venite la comandat domnului colonel.”

Un alt vecin ne spune că dl. colonel Ileana Dănuț a încercat să îl calce cu mașina:

“Acum ceva timp am renovat gardul, iar acesta, văzându-l pe unchiul meu că făcea câteva măsurători la gard a vrut să dea cu mașina peste el. S-a albit la față și acum ne zice colonelu’ “Băi, aveți dovezi că am încercat să fac eu asta?!” – spune un vecin

“În reamintim tot timpul treaba asta. Mă, tu în ziua respectivă ai încercat să dai cu mașina peste unchiu! Acum a chemat poliția că noi îl blocam pe el cu mașina, dar nu aveam unde să o parcăm mașina. El ne-a blocat prima dată cu accesul în proprietate și nici oamenii de la poliție n-au zis nimic.”

Vecinii îl acuză pe colonelul de jandarmerie că folosește mașina în scopuri personale:

Unul dintre oamenii cu care am discutat despre această problemă ne povestește cum colonelul și-a făcut un obicei să vină acasă în timpul serviciului acasă. Ne mai spune că dl. Ileana Dănuț folosește autoturismul de serviciu în total alte scopuri decât cele impuse de Inspectoratul de Jandarmi Călărași.

Contactat telefonul, domnul colonel Ileana Dănuț a refuzat să comenteze despre evenimentul de astăzi în care a fost implicat.

Vom solicita un punct de vedere și conducerii Inspectoratului de Jandarmi Călărași cu privire la afirmațiile vecinilor cât și despre evenimentul de astăzi.

 

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-6 points
Upvote Downvote

Total votes: 8

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 12.500000%

Downvotes: 7

Downvotes percentage: 87.500000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Clubul Sportiv Fortus Călărași a obținut locul I la prima ediție a cupei mondiale I.F.B.B. la culturism și fitness

Vasile Iliuță: La mulți ani, călărășeni, oriunde v-ați afla! La mulți ani, români!