Connect with us

Evenimente

Skate-Park-ul din parcul Dumbrava, renovat după 12 ani

Published

on

În urmă cu 12 ani, inițiativa ROTARY CLUB CĂLĂRAȘI de a construi un Skate-Park la Călărași a găsit sprijin atât la Primăria Municipiului Călărași, cât și la Consiliul Județean Călărași.
Marți, 7 iunie 2022, a fost un bun prilej pentru ROTARY CLUB Călărași de a-și arăta atașamentul pentru comunitatea călărășeană, iar pentru tinerii membri ai INTERACT Călărași (tineri între 18-30 ani), prima acțiune în care s-au pus în slujba comunității și o modalitate de conștientizare a misiunii cluburilor Rotary din toată lumea.
Locul, pus la dispoziție de Primărie, în parcul Dumbrava, lângă intrarea în Grădina Zoo, nici nu putea fi mai bine ales, iar clubul ROTARY, pe lângă contribuția la finanțare alături de cele două instituții, a contractat și a coordonat realizarea acestuia.
Pentru că anul acesta s-a înființat și primul club INTERACT la Călărași sponsorizat de Rotary Club Călărași, prima acțiune comună a celor două cluburi călărășene nu putea fi mai bine aleasă, decât renovarea Skate-Parcului, acest cadou minunat pentru toți tinerii din urbea noastră.
Timp de 12 ani, Skate-Park-ul a devenit locul de întâlnire a tinerilor călărășeni, dornici de mișcare în aer liber și de practicarea pasiunii lor în condiții de siguranță.
Cu forțele reunite ale celor două cluburi, în mai puțin de patru ore, Skate-parcul călărășean a arătat ca nou.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Skate-Park-ul din parcul Dumbrava, renovat după 12 ani – Călărași100.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Evenimente

Concursuri între serviciile voluntare pentru situații de urgență, în acest weekend

Published

on

În data de 11 iunie 2022, în complexul sportiv municipal Călăraşi, serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din judeţul Călăraşi se vor întrece în cadrul concursurilor profesionale, unde îşi vor dovedi calităţile şi aptitudinile de pompieri.

Concursurile au loc în incinta stadionului municipal din Călăraşi, începând cu ora 08:00.

Concursul cu tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv şi se organizează anual cu pompierii din cadrul serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, care activează în cadrul primăriilor şi al societăţilor comerciale din judeţul nostru.

Întrecerea sportivă constă în trei probe :”Pista cu obstacole”; „Dispozitivul de intervenţie” şi „Ştafeta 4 x 100 metri”.

Pe parcursul acestor manifestări se au in vedere următoarele: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă; evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie şi popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte specifice activităţilor desfăşurate de către serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La această etapă vor participa servicii voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din întreg judeţul Călărași.

Competiţia este organizată, ca în fiecare an, de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Călăraşi.

Cei care îşi vor adjudeca locul întâi şi implicit, vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, au ocazia să reprezinte judeţul Călărași la faza interjudeţeană, care se va desfăşura pe parcursul lunii iulie în judeţul Constanţa.

Continue Reading

Evenimente

VIDEO. Regal Cabalin – ediția III-a 2022 – frumusețe și eleganță

Published

on

Continue Reading

Evenimente

Bîrcă: Astăzi, copiii din comunele Lupșanu și Mânăstirea, județul Călărași, au făcut legea în Parlament!

Published

on

O zi minunată am petrecut împreună cu copiii de la Școala Gimnazială Nr.1 ”Radu Vodă” și cei de la Liceul Tehnologic “Matei Basarab”. Frumoși, voioși și plini de curiozități au înlocuit cu multă energie discuțiile aprinse pe care, uneori, le avem noi în sala Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. Ne-am amuzat, dar am discutat și lucruri serioase și am răspuns cu entuziasm tuturor întrebărilor pe care mi le-au adresat. Și nu au fost nici puține, nici ușoare 🙂
După ce am făcut și un tur al clădirii, am sărbătorit în avans împreună, adulți și copii, cu multă plăcere, la o înghețată și un suc, ziua lor.
Le mulțumesc primarilor Ștefan Câmpulungeanu (comuna Lupșanu) și Marian Iancu (comuna Mânăstirea) pentru implicarea în acest proiect special, prin care copiii din cele două comune s-au putut bucura de o vizită interesantă la Palatul Parlamentului.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro