in

Șantierul blocului ANL destinat medicilor, în grafic!

Miercuri, 14 Iulie a.c., reprezentații Consiliului Județean Călărași și ai Primăriei Municipiului Călărași s-au deplasat pe Bulevardul Nicolae Titulescu pentru a verifica șantierul deschis al blocului ANL dedicat medicilor care vin să lucreze în  SJU Călărași.

Eduard Grama, administrator public al PMC: „Împreună am gândit ca medicilor, specialiștilor care vin la Călărași, să le asigurăm, pe lângă locurile de muncă, și locuință, să își poată întemeia o familie și să rămână alături de noi. La nivelul Călărașiului, în cei 30 de ani a fost o deficiență destul de mare de unități locative și am obținut această finanțare – un bloc care va avea inclusiv un lift, 30 de unități locative”.

Conform datelor, blocul va avea apartamente cu trei camere, două camere și garsoniere, acestea fiind dispuse câte şase pe fiecare palier.

A fost o fundație care a fost abandonată, aparținea Drumurilor Județene, abandonată din anii ‘80, urma să se facă un sediu al Drumurilor Județene. Lucrarea a fost abandonată la nivelul demisolului. Am preluat această locație, a trebuit pentru ANL să predăm amplasamentul liber de sarcini, ceea ce a presupus spargerea acestei fundații pentru că nu mai corespundea din punct de vedere tehnic pentru a o consolida și a ridica acest edificiu. Am eliberat terenul de sarcini, domnul Grama s-a ocupat cu obținerea finanțării de la ANL. Consiliului Județean îi revine sarcina de a racorda la utilități și de a face amenajările exterioare ale acestei locații”, a explicat Cosmin Geană

Costul acestei clădiri, în urma licitației, a fost de 6,2 milioane de lei, a mai precizat Eduard Grama

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PMC | Noi tratamente de deratizare pentru eliminarea rozătoarelor

Mesajul Primăriei Municipiului Călărași, ocazionat de Ziua Națională a Contabilului Român