in

Mesajul Primăriei Municipiului Călărași, ocazionat de Ziua Națională a Contabilului Român

Mesajul Primăriei Municipiului Călărași, ocazionat de Ziua Națională a Contabilului Român și aniversarea a 100 de ani de la momentul istoric al reglementării profesiei contabile în România.
▶️ Liviu Coman, viceprimar al municipiului Călăraşi: „Onorat de invitația de a vă fi alături în această zi aniversară, în numele Primăriei Municipiului Călărași, al domnului Primar Marius Dulce și al meu personal, vă transmit alese urări de sănătate și împliniri profesionale!
▶️ Apreciem întreaga dumneavoastră activitate și, conștient de rolul pe care-l aveți în managementul eficient al întregului mediu de afaceri din cadrul comunității noastre, cu efecte benefice în dezvoltarea municipiului, vă felicităm şi parafrazându-l pe Daniel Pennac, „Toţi copiii încep cu metafizica, adolescenţii continuă cu morala, iar noi adulţii o dăm pe logică şi contabilitate”, vă dorim să o țineți tot așa! La mulți ani!”
ℹ Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment cu tradiție care susţine și promovează profesia contabilă din România, este aniversată, începând din 2018, la data de 13 iulie.
✒️ În urmă cu 100 de ani, la 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I al României a aprobat Legea pentru organizarea Corpului de Contabili Autorizați și Experți Contabili în România ca organism profesional independent, prin Decretul Regal nr. 3.063, fiind reglementată astfel profesia contabilă în țara noastră. Prin acest demers, România s-a alăturat, la nivel european, marilor puteri economice – Regatul Unit, Italia și Germania, țări în care profesia de expert contabil era legiferată și unde existau societăți de contabili oficial recunoscute.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Șantierul blocului ANL destinat medicilor, în grafic!

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu