Connect with us

Sănătate

Regina Maria oferă consultații coline în Clinica Virtuală

Published

on

Consultații online in Clinica Virtuală REGINA MARIA 

Consultații online, de la tine de acasă, beneficiind de opinia avizata a unui medic specialist. Oferim pacienților posibilitatea de a beneficia de consultații online, desfășurate de la distanta. În aceasta pagina, poți face o cerere de programare și tot aici vei putea accesa consultația online, la data și ora confirmate împreună cu reprezentanții REGINA MĂRIA. Pacienții din diaspora pot suna la numărul din call-center dedicat 040213010770, atât pentru a face programare în Clinica Virtuala, cât și pentru suport creare cont.

Totul de la tine de acasă, fără sa te deplasezi în clinica

In plus, la finalul consultatiei online, vizita la medic este salvata in istoricul tau medical si ai acces 24/24 la raportul medical, oricand, prin intermediul Contului Meu pe site-ul reginamaria.ro sau in aplicatia mobila REGINA MARIA.

Cat costa o consultație online?

Pretul unei consultatii online este acelasi precum in cazul unei consultatii obisnuite la medicul si specialitatea alese. Daca te programezi online, poti verifica pretul in procesul de programare. Daca alegi sa completezi cererea de programare, un reprezentant REGINA MARIA te va contacta pentru a iti comunica pretul. Confirmarea consultatiei va fi facuta numai in urma acceptului tau final.

Cum functioneaza?

PASUL 1
ITI CREEZI CONT SAU TE AUTENTIFICI

Pentru a face o programare virtuala, intra in Contul meu REGINA MARIA sau creeaza-ti cont.

PASUL 2
TE PROGRAMEZI ONLINE

Accesezi Clinica Virtuala, alegi specialitatea, medicul si ora la care doresti sa te programezi. Programarea confirmata se salveaza in Clinica Virtuala.

PASUL 3
TE ASIGURI CA DISPOZITIVUL TAU ESTE SETAT CORECT PENTRU DESFASURAREA CONSULTATIEI

Înainte de a începe consultația online, asigură-te ai descărcat aplicația gratuita Microsoft Teams sau ai testat funcționarea ei din browserul calculatorului, microfonul, boxele / difuzorul și camera video funcționează. NU este necesar ai cont de Microsoft Teams, în pasul următor vei putea accesa aplicația vizitator (guest).

PASUL 4
PARTICIPI LA CONSULTATIA ONLINE, IN DIRECT, CU MEDICUL SPECIALIST

Accesezi cu 5 minute inainte Clinica Virtuala, apesi pe “Incepe consultatia” si participi, in intervalul orar ales, la consultatia online. Rezultatul consultatiei tale il vei gasi ulterior in contul tau in sectiunea Consultatii.

PASUL 5
VERIFICI DACA EXISTA O SUMA PE CARE TREBUIE SA O ACHITI

În cazul în care serviciul nu este inclus în abonamentul tău, în Contul meu și în aplicația de mobil vei vedea un rest de plata, pe care îl poți achita online, fară te deplasezi în clinica. Factura aferenta consultației online iți va apărea în cont a doua zi după ce aceasta a avut loc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai accesate articole