in

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, prezent la ședința extraordinară de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională

Vasile Iliuță: “Particip în acest moment la ședința extraordinară de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud Muntenia, în urma validării rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie, care se desfășoară la Consiliul Județean Teleorman.

Ordinea de zi cuprinde:
✔Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.

✔Proiect de hotărâre privind desemnarea președintelui și a vicepreședintelui Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.

✔Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia în Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional Regional 2014-2020.

✔Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de proiecte strategice a căror documentație tehnică urmează să primească finanţare potrivit OUG 88/2020, Apelul 2


De asemenea, în cadrul ședinței domnul Adrian Ionuţ GÂDEA, Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a preluat mandatul de preşedinte al CpDR Sud Muntenia, iar domnul Iulian DUMITRESCU, Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a preluat mandatul de vicepreşedintele al CpDR Sud Muntenia.

CpDR Sud Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui județ, din regiunea noastră Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova şi Teleorman, după cum urmează: președintele consiliului județean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orășenești, reprezentantul consiliilor locale comunale. Consiliul alege un președinte şi un vicepreședinte, care nu pot fi reprezentanți ai aceluiași județ iar aceste funcții sunt îndeplinite, prin rotație, pentru câte un mandat de un an, de către președinții consiliilor județene.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cuza Vodă/ Primarul Popa Adrian: “Proiectele de dezvoltare continuă! Investim în educație și sănătate”

CJCC/ Direcția 5 va susține un concerc la Călărași anul viitor