in

CJCC/ Direcția 5 va susține un concerc la Călărași anul viitor

Direcția 5 concertează la Călărași pe 18 Februarie 2021

Actuala situație a pandemiei de coronavirus a limitat și restricționat toate evenimentele culturale din România, implicit din Călărași. Măsurile de restricție sunt aplicate în scopul limitări răspândirii cazurilor de COVID-19. Sfârșitul anului nu vine cu cifre optimiste pentru județul Călărași privind evoluția cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Cazurile sunt încă în creștere, tot mai multe persoane ajugând în unitățile medicale având o forma severă a afecțiunii. 

Dacă această situație se diminuează, actele culturale și evenimentele organizate în aer liber ar putea fi realuate în anumite condiții. Din păcate, un exemplu este concertul Direcției 5 care ar fi trebuit să facă un spectacol adevărat în data de 2 noiembrie 2020, însă restricțiile impuse de insituții au condus la amânarea evenimentului.  Concertul Direcția 5 programat pentru data de 02 noiembrie 2020 a fost reprogramat pentru data de 18 februarie 2021.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, prezent la ședința extraordinară de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională

Alege REBU S.A – Parteneri pentru curăţenie!