in

Mereu aproape de cei nevoiași – acțiune umanitară desfășurată de ISU Călărași

Actiune  Umanitară- ,,Suflet si Lumină de Paște

Pompierii Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ,,Barbu Știrbei” al Județului  Călărăşi  au desfășurat o actiune de strângere și donare bunuri, pentru opt copii nevoiași

In data de 25.04.2019, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgentă al Județului Călărași au desfășurat o acțiune umanitară prin care au donat unor copii proveniți din familii cu situații deosebite, bunuri constând în diverse jucării, articole de îmbrăcăminte și alimente .

Actiunea s-a desfășurat la sediul Directiei Generale de Asistentă Socială și Protecția Copilului Călărași, în prezenta copiilor, părinților acestora și a mai multor reprezentanți ai instituției, aducând o licărire de bucurie în ochii copiilor și o rază de speranță în sufletul părinților .

De asemenea, copiilor le-au fost prezentate  autospecialele de intervenție si  echipamentele din dotarea salvatorilor, astfel încât copii să înțeleagă mai multe lucruri despre activitatea de zi cu zi a pompierilor militari.

Încântați de tot ceea ce au primit si văzut, micuții au făcut foarte multe fotografii.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Primarul comunei Borcea, Theodor Aniel: “Este ziua în care sărbătorim cu toții învierea Domnului Iisus Hristos…”

Aurel Vasile: “Lumina şi caldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire”