in ,

VIDEO. Ziua Jandarmeriei Române – aniversare la 169 de ani de la existență

Astăzi, 3 aprilie 2019 Inspectoratul Județean de Jandarmerie Călărași aniversat Ziua Jandarmeriei Române, 169 de ani de existență. Jandarmeria este instituția militară care înfruntă viscole, inundații, cea care asigură misiuni de siguranță publică și este aproape de oameni atunci când trebuie.

Cu ocazia acestei zile, la Călărași, au fost prezentate mai multe exerciții demonstrative de luare de ostatici și eliberare a acestora, dresaj câini de serviciu și defilarea efectivelor de jandarmi. Copiii prezenți astăzi la desfășurarea acestui eveniment au rămas impresionați de autospecialele din dotarea jandarmeriei, dar mai ales de apariția elicopterului care a participat la exercițiul demonstrativ de intervenție pentru capturarea unor “rău-făcători” care au încercat să asedieze o clădire.

Momentele de maxim suspans pentru tinerii prezenți la eveniment au fost atunci când s-au pornit focurile de armă între forțele de ordine și rău-făcători. Un scenariu parcă desprins din Counter Strike. Reacțiile au fost diverse, câțiva dintre copilași au început să-și facă griji pentru banda de rău-făcători care a fost pusă la pământ de către Brigada Antiteroristă care realiza exercițiul demonstrativ…

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Evaniment umanitar organizat de trupa “Trepte”

Spitalul Județean Călărași are noi dotări la blocul alimentar