in

Grav accident rutier în acestă seară între localitățile Mihai Viteazu și Plevna. Un taximetrist din Călărași și-a pierdut viața

Grav accident rutier în acestă seară între localitățile Mihai Viteazu și Plevna. Un taximetrist ce conducea un autoturism Dacia Logan (CL-03-BIF) din Călărași și-a pierdut viața în urma unei coliziuni cu un alt autoturism marca Citroen Xantia ( CL-81-CIP), condus de un șofer începător (conform semnelor din geamuri n.r). Cei ce ar fi văzut scenele de groază spun că ar fi fost vorba de un impact frontal între cele două autoturisme.

Grav accident rutier între localitățile Mihai Viteazul și Plevna, un taximetrist din Călărași și-a pierdut viața

Grav accident rutier în acestă seară între localitățile Mihai Viteazu și Plevna. Un taximetrist ce conducea un autoturism Dacia Logan (CL-03-BIF) din Călărași și-a pierdut viața în urma unei coliziuni cu un alt autoturism marca Citroen Xantia ( CL-81-CIP), condus de un șofer începător (conform semnelor din geamuri n.r). Cei ce ar fi văzut scenele de groază spun că ar fi fost vorba de un impact frontal între cele două autoturisme.Articol complet: https://calarasipress.ro/grav-accident-rutier-in-acesta-seara-intre-localitatile-mihai-viteazu-si-plevna-un-taximetrist-din-calarasi-si-a-pierdut-viata/

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Duminică, 28 Octombrie 2018

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, echipaje de poliție și S.M.U.R.D. Din păcate, șoferul autoturismului Dacia Logan a fost găsit fără viață. Medicii au putut doar să constate decesul.

Incidentul tragic s-a petrecut puțin după orele 17.30. Unul dintre autoturismele implicate în accident s-a răsturnat și a părăsit partea carosabilă, în interior aflându-se o singură persoană, respectiv șoferul. În Citroen se afla conducătorul care a suferit leziuni, dar care se afla în viață. A fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră pe DN3 Bucureşti – Călăraşi s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme, traficul fusese oprit total pe raza localităţii Mihai Viteazul. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alta a fost rănită

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului în vederea stabilirii modului în care s-a produs evenimentul rutier.

Surse din anchetă spun că cel ce se face vinovat pentru acestă tragedie ar fi conducătorul autoturismului Citroen Xantia, Ciprian, un tânăr de 20 de ani ce deținea permis de conducere cat. B de doar 3 luni. Acesta ar ar fi pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul Dacia Logan în care se afla Dumitru. R.

Barbu Adina, din cadrul Compartimentului Relatii Internaționale a făcut următoarele precizări pentru Călărași News:

“S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dosar aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași. În acest moment se fac cercetă în vederea stabilirii vinovăției. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Au fost prelevate și mostre biologice din care s-a stabilit că nu au fost consumate băuturi alcoolice.”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 9

Upvotes: 4

Upvotes percentage: 44.444444%

Downvotes: 5

Downvotes percentage: 55.555556%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Scandal între un șofer de microbuz al firmei de transport C&I și un bătrân. “Brusc, șoferul a tras pe dreapta si a frânat, repezindu-se la bătrân sa îl bată”

Trecerile peste Dunăre, suspendate din cauza nivelului scăzut al apei