in

Criminalul fetei de 21 de ani din Borcea a fost prins după 22 de ore de la faptă

La 22 de ore de la faptă, autorul omorului din Borcea a fost prins de polițiști. Lucrătorii din cadrul IPJ Călărași l-au prins pe criminal în timp ce se ascundea pe câmp. Urmează să fie adus la sediul Poliție pentru a fi audiat și reținut.

În urma complexului de activități investigativ operative și de cercetare penală desfășurate de peste 120 de polițiști, sprijiniți de efective de jandarmi, sub directa coordonare a procurorului de caz și a conducerii inspectoratului, bărbatul în vârstă de 28 de ani, căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, a fost depistat în extravilanul comunei Perișoru, județul Călărași, într-o casă abandonată.

În fapt, în seara zilei de 26 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit concubinei sale, în vârstă de 21 de ani, la domiciliul acesteia din comuna Borcea, județul Călărași, provocându-i decesul.

După comiterea faptei acesta a părăsit locuința sustrăgându-se cercetărilor.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

STIREA INIȚIALĂ

Crimă înfiorătoare in Borcea, județul Călărași. Un tânăr de 28 de ani a omorât o fată de 21 de ani chiar in a doua zi de Craciun. Tragedia s-a petrecut în data de 26 Decembrie, orele 20.30 în casa unde locuia fata alături de părinți.

Criminalul se numește Chelaru Marius George, din comuna Perișoru, are în jur de 28 de ani. Este cunoscut între prieteni sub porecla “Mânuță”. din cauza problemelor pe care le-a avut la o mână. Fata se numește Gabriela Gerea și are în jur de 21 de ani.

Pe fondul consumului de alcool, tânărul ar fi început scandalul în casă.

Părinții fetei spun că au auzit țipete însă nu s-au gândit că se poate ajunge la o asemenea situație. Aceștia au intrat în camera unde se certaseră cei doi după jumătate de oră. Părinții au rămas șocați de ceea ce au văzut. Fata de 21 de ani zăcea într-o baltă de sânge, având în zona gâtului 5 lovituri de cuțit.

Imediat dupa ce a omorat-o, barbatul a plecat din casa fetei. Părinții au sunat imediat la 112, iar in scurt timp au ajuns si anchetatorii.

3.3 18 votes
Article Rating

What do you think?

-17 points
Upvote Downvote

Total votes: 29

Upvotes: 6

Upvotes percentage: 20.689655%

Downvotes: 23

Downvotes percentage: 79.310345%

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vo1cuu
Vo1cuu
2 months ago

Practic si a facut o cu mana lui

Crimă înfiorătoare în Borcea, în a doua zi de Crăciun. O tânără de 21 de ani a fost ucisă. Ucigașul a fugit

CJSU a decis să redeschidă restaurantele din Călărași după ce rata de incidență a cazurilor COVID a scăzut