in

Crimă înfiorătoare în Borcea, în a doua zi de Crăciun. O tânără de 21 de ani a fost ucisă. Ucigașul a fugit

UPDATE: La 22 de ore de la faptă, autorul omorului din Borcea a fost prins de polițiști. Lucrătorii din cadrul IPJ Călărași l-au prins pe criminal în timp ce se ascundea pe câmp. Urmează să fie adus la sediul Poliție pentru a fi audiat și reținut.

Crimă înfiorătoare in Borcea, județul Călărași. Un tânăr de 28 de ani a omorât o fată de 21 de ani chiar in a doua zi de Craciun. Tragedia s-a petrecut în data de 26 Decembrie, orele 20.30 în casa unde locuia fata alături de părinți. 

Conform primelor informații, fata ar fi invitat mai multe persoane la ea acasă pentru a petrece alături de restul familiei. Invitat la această petrecere ar fi fost și un băiat de 28 de ani din Perișoru, pe care fata l-ar fi cunoscut de aproximativ două săptămâni.


UPDATE: Criminalul se numește Chelaru Marius George, din comuna Perișoru, are în jur de 28 de ani. Este cunoscut între prieteni sub porecla “Mânuță”. din cauza problemelor pe care le-a avut la o mână. Fata se numește Gabriela Gerea și are în jur de 21- 23 de ani.


Pe fondul consumului de alcool, tânărul ar fi început scandalul în casă. Motivele scandalului nu sunt clare, încă.

Părinții fetei spun că au auzit țipete însă nu s-au gândit că se poate ajunge la o asemenea situație. Aceștia au intrat în camera unde se certaseră cei doi după jumătate de oră. Părinții au rămas șocați de ceea ce au văzut. Fata de 21 de ani zăcea într-o baltă de sânge, având în zona gâtului 5 lovituri de cuțit.

Imediat dupa ce a omorat-o, barbatul a plecat din casa fetei. Părinții au sunat imediat la 112, iar in scurt timp au ajuns si anchetatorii.

Politistii au organizat căutari și filtre pentru a-l prinde pe suspect. Există suficiente date și probe care demonstrează cele spuse de părinții tinerei de 21 de ani ce a fost ucisă.

IN CURS DE ACTUALIZARE …

 

4.5 10 votes
Article Rating

What do you think?

-10 points
Upvote Downvote

Total votes: 14

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 14.285714%

Downvotes: 12

Downvotes percentage: 85.714286%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primăria Orașului Budești a oferit 1200 de cadouri pentru elevi

Criminalul fetei de 21 de ani din Borcea a fost prins după 22 de ore de la faptă