in

Cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului 

Cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului 

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier aflându-se în verificarea unei sesizări cu privire la identificarea unui autoturism abandonat în afara părții carosabile și care prezenta avarii, au depistat la volan un bărbat în vârstă de 34 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,13 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au oprit pentru control pe DN 4, în interiorul localității Frumușani, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool în aerul expirat.

Cei în cauză a fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi bărbați, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g./l. alcool pur în sânge (0,40 mg./l. în etilotest). De asemenea, pe timpul cercetării, permisul este reținut fără drept de circulație.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar o femeie condamnată la închisoare.

La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Oltenița, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele

3.5 4 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Deputatul PSD Sefer Cristian cere liberalilor creșterea alocațiilor: “Lăsați aberațiile şi dublați alocațiile!”

ISU Călărași a avansat 51 de cadre militare întru-un cadru festiv