Connect with us

Breaking News

Asociația Elevilor din Călărași își mărește echipa!

Published

on

Asociația Elevilor din Călărași, organizația ce reprezintă drepturile și interesele elevilor la nivel județean, se află în fața unui moment mult așteptat: procesul de recrutare! Cu alte cuvinte, AECL dă startul unei noi provocări și invită toți elevii dornici de a avea parte de o experiență de licean completă, ce va include prezențe active în mișcarea de reprezentare, să se implice și să își facă vocea auzită!

Care sunt avantajele concrete ale unei astfel de implicări? Pe lângă faptul că elevii vor putea lupta în mod concret împotriva abuzurilor din sistemul de învățământ preuniversitar, contribuind la îmbunătățirea actului educațional și la respectarea legislației în vigoare din domeniu, ei vor avea parte de noi oportunități de dezvoltare personală și profesională, precum participarea la sesiuni de formare aplicate, alături de personalități care s-au remarcat în mișcarea de reprezentare locală și națională, la conferințe vizând teme de actualitate din sectorul de tineret sau la evenimente județene și naționale al căror scop este conturarea unei sfere educaționale centrate pe beneficiarii primari.

Așadar, tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina de Facebook a Asociației Elevilor din Călărași și să completați formularul online pus la dispoziție până vineri, 27 octombrie, ora 23:59! Vă reamintim că AECL a avut parte deja de prima victorie importantă pe plan local, acordarea subvenției de 50% la transportul local cu mijloace în comun pentru elevi, un motiv în plus pentru a vă înscrie cu încredere în această organizație!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole