Connect with us

Breaking News

VIDEO. Iată motivul prezenței polițiștilor în stradă. Acțiuni de control și prevenire organizate de IPJ Călărași

Published

on

În această după-amiază, pe străzile din municipiul Călărași s-au putut observa zeci de mașini ale Poliției, Jandarmeriei, Poliției de Frontieră și a Serviciului de Acțiuni Speciale. În ultima conferință de presă organizată de către IPJ Călărași, Iorga Marian, Comisar-șef al Inspectoratului Județean de Poliție a declarat că va pune în aplicare mai multe acțiuni cu scopul de control și prevenire a participanților în trafic, lucru ce s-a văzul clar în ziua de duminică, 22 octombrie 2017.

La nivelul județului am implementat o nouă concepție de acțiune și veți vedea mai mulți polițiști în această zonă. În intervalele orare care generează probleme. Vor acționa în stradă colegii de la Ordine Publică și colegii de la Poliția Rutieră. În puncte fixe  se va proceda și la controlul autovehiculelor. Drumurile Naționale, intrările și ieșirile din localități, de regulă, în zonele, în care sunt probleme de regim rutier.” – a afirmat Iorga Marian – Comisar-șef, în cadrul conferinței organizate de către IPJ Călărași, 18 octombrie 2017

În ciuda faptului că IPJ Călărași are un deficit de peste 20% din personal, aceștia reușesc să desfășoare acțiuni de amploare în municipiu Călărași dar și în restul județului. Foarte mulți cetățeni s-au întrebat ce se întâmplă, de ce atâtea echipaje ale Poliției… O parte văd acest lucru benefic, iar restul ca fiind ostentativ „prea mult dintr-o dată”.

Sunt zvonuri în oraș ce fac referire la moartea suspectă a unei persoane de sex feminin găsită decapitată în comuna Roseți. Până în acest moment, nu sunt date cu privire la acest eveniment. Nu se știe nici măcar dacă este adevărat acest lucru. 


https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1492127620878092/

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1492128964211291/

ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

10 dosare penale, aproape 260 de sancțiuni în valoare de peste 120.000 lei aplicate, permise de conducere reținute și certificate de înmatriculare retrase, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști, în județul Călărași.

În seara de 22 octombrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, au acționat atât în mediul rural cât și urban, pentru menținerea unui climat de siguranță publică, combaterea faptelor antisociale şi salvarea de vieţi, prin prevenirea accidentelor de circulaţie.

 Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 259 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 120.000 de lei.

Totodată, polițiștii au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier, efectuând cercetări în cadrul dosarelor penale întocmite.

Au fost reținute 15 permise de conducere, dintre care 7 pentru consum de alcool şi retrase 16 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vor continua acţiunile, prin identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Breaking News

Locuință cuprinsă de flăcări, în municipiul Călărași

Published

on

Momente de panică, în această după amiază, pe strada Zorilor din municipiul Călărași, provocate de un incendiu izbucnit la o locuinţă. Pompierii călărășeni au fost alertați să intervină la fața locului deplasându-se mai multe autospeciale cu apă  și spumă dar și echipaje SMURD pentru preluarea posibilelor victimelor. 

Focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 30 mp și sunt posibilități de propagare la casele învecinate.

Potrivit canalsud.ro, incendiul a fost provocat din cauza unei cratițe uitată pe aragaz de o bătrâna în vârstă de 86 de ani. Persoana în cauza a suferit un atac de panică, fiind preluată de o ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Continue Reading

Cele mai accesate articole