in

VIDEO. Tragedie în Cuza Vodă: Un copil de un an și opt luni a murit carbonizat în casă, într-un incendiu devastator

Zi neagră pentru o familie din satul Ceacu, comuna Cuza Vodă! Un copil de un an și opt luni a murit carbonizat în urma unui incendiu produs vineri, 8 octombrie, la o gospodărie din satul călărășean. Pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit la fața locului și au localizat incendiul.

Din primele informații, incendiul a fost anunțat prin apel la 112, la ora 08.30,  însă ar fi fost destul de târziu, vecinii încercând să stingă ei singuri focul. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, la ora 20.30, pompierii militari din cadrul ISU Călărași au fost solicitați să intervină la un incendiu de locuință. S-au deplasat la această intervenție două autospeciale de stingere și una de prim-ajutor. Incediul a fost lichidat în aproximativ o oră și jumătate. Din nefericire, în incendiu a fost găsită și o victimă, un copil de un an și 6-8 luni.

Monica Ceaușescu, primarul comunei Cuza Vodă,  s-a mobilizat și a sărit în ajutorul familiei greu încercate. Edilul a anunțat într-o postare pe o rețea de socializare că familia va fi ajutată de autoritățile locale  cât și de multe persoane care și-au arătat sprijinul. 

“În urma incendiului devastator din satul Ceacu, un băiețel in vârsta de 1 an și 8 luni care se afla in locuința mistuita de flăcări a murit! Raiul și-a deschis porțile și a luat un îngeraș, un suflet nevinovat mereu cu zâmbetul pe buze!

SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE!

Înainte de a cauta vinovații pentru aceasta tragedie, sunt părinte .Sentimentele de neputința, durere, ma copleșesc și încerc sa-mi canalizez atenția spre găsirea soluțiilor pentru a ajuta aceasta familie care are nevoie de sprijinul nostru al TUTUROR!

Casa închiriată, a ars complet, rămânând in urma o durere nemarginita și pe drumuri o familie formată din 3 membri-parintii tineri și o minune de fetita de 3 anișori! Primaria Cuza Voda va fi alături de aceștia,însă vor avea nevoie de mai mult sprijin! Căutam adăpost, vom acorda un ajutor de urgenta însă in aceste momente este nevoie de NOI toți! Orice gest contează, de la alimente, îmbrăcăminte, materii uzuale pentru copil( pampers, jucării, îmbrăcăminte), lemne de foc, mobila,etc!

Asociația “PRIETENI PENTRU MÂINE” este alături de ei și ne vor sprijini in strângerea de fonduri oferindu- ne detaliile necesare donării! Pentru detalii privind donațiile, puteți suna la numărul de telefon 0721960601- Monica Silvia Ceausescu!” – scrie primarul Monica Ceaușescu pe o rețea de socializare

3.5 4 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Vicepreşedintele CJ Mihai Beștea prezintă investiițe din zona Oltenița

VIDEO. Paturi noi pentru Spitalul Județean Călărași