in

VIDEO. Vicepreşedintele CJ Mihai Beștea prezintă investiițe din zona Oltenița

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihai Beștea, a prezentat în conferința de presă susținută joi, 7 octombrie a,c., la sediul organizației județene a PSD Călărași,  principalele investiții demarate de CJ în zona Olteniței. 
“Aș vrea să vă vorbesc despre investițiile Consiliului Județean în zona Olteniței, zonă din care fac și eu parte. După cum bine știți, locuiesc în municipiul Oltenița. Aș vrea să vă vorbesc despre Drumul Județean 411 care leagă județul Călărași de Giurgiu, o lucrare care este executată în proporție de 75%. O lucrare și un drum care a scos din izolare localități precum Crivăț, Radovanu, Căscioarele și Chirnogi. În zona respectivă sunt foarte multe societăți agricole, foarte multe persoane fizice care se ocupă cu agricultura și ei își desfășoară activitatea și își câștiga existența prin vânzarea acestor produse. Prin acest drum s-a reușit ajungerea lor cât mai rapidă la piețele din Oltenița, din Giurgiu și piețele din București.” –a declarat Mihai Beștea în conferința de presă, după care a continuat explicând un alt proiect ambițios susținut de CJ:

“O a doua investiție extrem de mare care are termen de realizare extrem de scurt – noiembrie, anul acesta. Sperăm să nu se strice timpul și să nu fie cazul de întârzieri. Este vorba despre podul peste Argeș care face legătura între localitățile Șoldanu și Crivăț, o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o împreună cu președintele consiliului județean și iată că ne ținem de această promisiune. Tot în zonă avem 402, un drum județean care leagă partea de Vest a județului de capitala României. Vreau să vă spun că pentru a ajunge din Oltenița, Radovanu, Crivăț în partea de Nord a capitalei făceam aproximativ 2 ore, pentru că trebuia să trecem prin zona de centură. Prin acest Drum Județean 402, care a creat legătura cu Fundulea, avem un acces rapid către capitala României dar și către Autostrada Soarelui.” – a mai aprecizat Mihai Beștea în cadrul conferinței

MODERNIZARE DJ 403

O altă investiție în curs de derulare cu un termen de realizare puțin mai lung, este vorba de Drumul Județean 403, unde și acolo au început lucrările de modernizare. Chiar ieri am trecut și pe acolo, am văzut o stație de asfalt adusă de constructor. Sperăm în realizarea acestui drum să se facă în condiții optime și în termenele stabilite prin contract.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Senator PSD Nicușor Cionoiu, despre pandemie: “În acest moment suntem absolut depășiți de ceea ce se întâmplă în țară…”

VIDEO. Tragedie în Cuza Vodă: Un copil de un an și opt luni a murit carbonizat în casă, într-un incendiu devastator