in

VIDEO. Paturi noi pentru Spitalul Județean Călărași

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi a primit o donaţie de 14 paturi electrice din partea Asociaţiei “Mâini Deschise”. 
“Comunitatea ne transmite din empatia sa, ori de câte ori situația o cere, iar pandemia ne-a învățat să ajutăm și să ne lăsăm ajutați. Asociația “Mâini Deschise” a donat Spitalului Județean Călărași 14 paturi electrice. Un gest care pentru unii poate părea mic, dar care pentru Consiliul Județean Călărași, finanțator al spitalului, înseamnă sprijin și solidaritate. Mulțumim că ne sunteți aproape în efortul nostru de a schimba spitalul. În bine!” – a precizat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.


În luna septembrie, CJ Călărași a realizat o nouă dotare a SJU Călărași cu peste 70 de paturi moderne și echipamente necesare actului medical. Managerul unității medicale, Bogdan Mihai a declarat: 
“Munca într-un spital se poate face doar în echipă şi în mod continuu. Dar întotdeauna este legată strict de suportul primit din partea administraţiei. Ceea ce facem noi la Călăraşi este un exemplu clar că lucrurile funcţionează în sensul care trebuie.”
Vasile Iliuță, președinte CJ Călărași:În urmă cu 8 ani am văzut în presa locală imagini terifiante din Spitalul Județean Călărași. Mă gândeam cum îți poți găsi sănătatea într-un astfel de loc și cum poți tu, administrație județeană, să îngropi în mizerie unitatea spitalicească. Azi sunt mulțumit că lucrurile au intrat pe un făgaș al normalității, al civilizației și al respectului pe care trebuie să-l acordăm călărășenilor.
Iar eforturile noastre, ale echipei spitalului, ale Consiliului Județean Călărași, sunt susținute și de comunitate. Azi, alături de tinerii reprezentanți ai Asociației “Mâini Deschise” la donația de paturi electrice pentru pacienți.”
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Tragedie în Cuza Vodă: Un copil de un an și opt luni a murit carbonizat în casă, într-un incendiu devastator

Dumitru Coarnă: Guvernul Cioloș nu va fi votat de PSD!