Actualitate

VIDEO. Sponsorizare de 90.000 lei pentru Centrul de Abilitare și Reabilitare Oltenița din cadrul DGASPC Călărași

Published

on

O societate comercială din Călărași a sponsorizat cu suma de 90.000 lei Centrul de Abilitare și Reabilitare Oltenița pentru modernizarea fosei septice a Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Călărași din Municipiul Oltenița. 

Prezent în conferința de presă a PSD Călărași la data de 28 aprilie, vicepreședintele CJ Călărași, Mihăiță Beștea, a mulțumit sponsorului Sorin Blaga, reprezentantul firmei Liziera de Lac Residences, pentru sprijinul oferit care se va realiza în Centrul de Abilitare și Reabilitare – Oltenița.

Ecoaqua se va ocupa de realizarea acestei investiții, prin încheierea unui contract, achiziția fiind deja efectuată prin intermediul SICAP.

“Pentru că am început cu mulțumiri, aș vrea să-i mulțumesc public unui prieten drag al Călărașiului. Mă refer la Sorin Blaga, un apropriat al locuitorilor județului Călărași, care a sponsorizat cu suma de 90.000 de lei o investiție ce se va realiza în cadrul Centrului de Abilitare și Reabilitare Oltenița din cadrul DGASPC Călărași. Fără sprijinul dumnealui nu am fi reușit să facem această investiție în centrul de la Oltenița.” a precizat vicepreședintele CJ Călărași, Mihăiță Beștea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version