in

Pensionarii călărășeni, gazdele întâlnirii zonale a OPSD

Joi, 26 septembrie, la sala de conferințe din incinta Prefecturii Călărași din municipiu a avut loc ședința întâlnirii zonale a OPSD Muntenia Sud-Est, la care au participat președintele pensionarilor social-democrați, Ion Popa, alături de mai mulți vicepreședinți ai organizației. Invitați la ședință au fost senatorul social-democrat Roxana Natalia Pațurcă, liderul organizației județene a PSD, președintele Iacomi Iulian, secretarul de stat din cadrul Ministerul Muncii Rândunică Adrian și alte personalități marcate din cadrul PSD Călărași.

Astăzi, 26 Septembrie, filiala noastră a organizat o amplă acțiune care a fost menită să aducă o bucurie pensionarilor călărășeni, anticipând Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice care se aniversează pe 1 Octombrie.
În prima parte a acțiunii am fost gazdele întâlnirii zonale a OPSD Muntenia Sud-Est, în cadrul căreia am discutat, alături de reprezentanții organizației de pensionari, aspecte ce țin de interesul celor peste 60.000 de seniori ai Călărașiului.


Ulterior am organizat o întâlnire cu peste 600 de pensionari din județul nostru, la care au participat parlamentarii călărășeni, secretarul general adjunct al Guvernului, domnul Adrian Madar, șeful cancelariei premierului, domnul Costin Mihalache, alături de domnul Adrian Rândunică, secretar de stat în Ministerul Muncii și domnul Ion Popa, președintele Organizației Pensionarilor PSD.


Pensionarii prezenți la eveniment au putut afla și discuta ultimele noutăți privind majorările punctului de pensie, dar au înțeles și că manipulările puse la cale de PNL și de celelalte partide de Opoziție nu sunt decât simple minciuni în perspectiva campaniei electorale și alegerilor prezidențiale.
DA, sunt bani la buget, DA, economia României crește și DA, România își permite susținerea majorărilor salariilor și a punctului de pensie!
DA, PSD a făcut și va face multe pentru cei care și-au îndeplinit la vremea lor datoria față de societate și față de țară!
Ulterior acestor activități, ministrul Muncii, domnul Marius Constantin Budăi, a onorat cu prezența domniei sale pe toți pensionarii prezenți la Balul Pensionarilor, o activitate care a adus zâmbetul pe buzele participanților.
Mulțumesc şi pe această cale celui care a fost astăzi sufletul întregii acțiuni, domnul Dumitru Călin, preşedintele interimar al OPSD Călăraşi.

Dragi prieteni,

Oriunde ați fi și oricine ați fi, nu uitați să respectați pe cei care fac parte din generațiile dinaintea voastră, pe cei care au făcut tot ceea ce au putut pentru ca noi toți, astăzi, să ne bucurăm de tot ceea ce avem!” -spune liderul social democrat Iulian Iacomi pe o rețea de socializare

“Astăzi, 26 Septembrie, PSD Călărași a fost gazda întâlnirii zonale a OPSD Muntenia Sud-Est, un eveniment a cărui organizare ne onorează. Am discutat, alături de reprezentanții organizației de pensionari, aspecte ce țin de interesul celor peste 60.000 de seniori ai Călărașiului și nu numai, precum evoluția pozitivă a punctului de pensie, creșterea economică ce a permis alocarea acestor majorări, dar și perspective economice pentru perioada următoare.

Astfel de întâlniri sunt extrem de importante pentru toți cei care susțin cauza social-democrată și pentru toți cei care susțin măsurile pe care Guvernul României le-a luat în ultimii doi ani pentru pensionari.
PSD Călărași va continua în această perioadă să organizeze evenimente premergătoare Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, un bun prilej pentru a ne arăta respectul nostru pentru toți cei care și-au făcut datoria față de țară și societate, cărora le suntem acum la rândul nostru datori să facem totul pentru ei, pentru a le asigura zile ușoare și un trai decent.” – scrie senatorul PSD Roxana Natalia Pațurcă pe o rețea de socializare

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

La Călărași a avut loc întâlnirea zonală a OPSD Muntenia SUD – EST