Connect with us

Știri

Marius Dulce: S-au finalizat alegerile interne în cadrul celor 51 de organizaţii locale PSD

Published

on

Marius Dulce/PSD Călărași: Marţi, 9 august, s-au finalizat alegerile interne în cadrul celor 51 de organizaţii locale PSD din municipiul Călăraşi, stabilindu-se prin votul colegilor mei preşedinţii, secretarii executivi, membrii Birourilor Permanente pe fiecare structură în parte precum şi delegaţii care vor participa la conferinţa municipală din 14 septembrie. Au fost desemnaţi şi liderii celor 7 districte care vor coordona activitatea politică a organizaţiilor locale.
A fost un proces amplu în cadrul căruia am analizat activitatea desfăşurată de organizaţia municipală de la ultimele alegeri locale încoace şi am stabilit planul de acţiuni pentru perioada următoare. Dezbaterile au fost transparente, asumându-ne nu doar lucrurile bune ci şi cele mai puţin reuşite. Le mulţumesc tuturor pentru deschidere, responsabilitate şi eforturile depuse. Suntem şi vom fi o echipă redutabilă!
Obiectivul major rămâne dezvoltarea reală şi durabilă a municipiului, utilizând în mod eficace resursele locale dar şi fondurile guvernamentale şi europene cu care se vor finanţa proiectele avute în vedere.
Pe 7 septembrie se va desfăşura Conferinţa locală de alegeri în cadrul căreia delegaţii prezenţi vor decide prin vot viitoarea conducere a celei mai mari organizaţii locale PSD din judeţ. Mă înscriu în competiţia pentru preşedinţia organizaţiei municipale PSD Călăraşi pentru a continua şi a finaliza cu succes, alături de toţi membrii şi simpatizanţii PSD, toate proiectele asumate.
Rămânem conectaţi la problemele cu care se confruntă municipiul, identificând rapid şi eficient soluţiile aferente. Trăim vremuri dificile însă asta n-ar trebui să ne împiedice să fim încrezători, optimişti chiar, că vom duce la bun sfârşit toate provocările prezente şi viitoare.
PSD Călăraşi înseamnă echilibru, seriozitate, unitate, soluţii trainice pentru o administraţie onestă!

Știri

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Published

on

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat in fata trenului

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, a murit în această dimineață, lovit de un tren marfar.

Evenimentul a avut loc la nivel cu trecerea de cale ferată, intrarea dinspre Călărași. Trenul se deplasa pe direcția Constanța – București.

Linia de transport feroviar a fost blocată pentru ca polițiștii criminaliști să efectueze cercetări.

Continue Reading

Știri

Reținut de polițiștii rutieri pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de monstre biologice

Published

on

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au oprit pentru control în comuna Spanțov, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolica a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, însă acesta a refuzat.

Totoodată, din verificările efectuate de polițiști a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași

 

 

Continue Reading

Știri

49 de cupluri călărășene au marcat nunta de aur

Published

on

Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, marcată în fiecare an, la 1 octombrie, am celebrat-o marţi cu aceeaşi dragoste, recunoştinţă şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere. Momentul festiv, organizat de Primăria Municipiului Călăraşi, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Local municipal.

Nunta de aur, eveniment organizat în data de 27 septembrie de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași, este sărbătoarea iubirii pe care o împărtășiți laolaltă de 50 de ani.

“Sunteți un veritabil exemplu pentru noi toți pentru că dincolo de toate provocările trăite ați știut să păstrați vie dragostea care v-a legat. Ați știut să fiți de fiecare dată unul lângă celălalt, să vă sprijiniți și să vă oblojiți rănile. O zi specială pentru 49 de cupluri călărășene care au învățat să trăiască în armonie atâția zeci de ani!
Vă doresc în continuare și mai multă sănătate și iubire, iar viața să vă ofere noi senzații și emoții de neuitat alături de familie, de toți cei dragi care vă iubesc și admiră povestea dumneavoastră de dragoste, legitimată în urmă cu o jumătate de secol!
La mulți ani plini de iubire și fericire!” – transmite primarul Marius Dulce.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro