in

Doru Ioan Tărăcilă revine în PSD Călărași! Iulian Iacomi se ține de cuvânt

Informația lansată de Condrin Ștefănescu, secretar general PSD în cadrul conferinței de presă ce s-a desfășurat sâmbătă, 15 decembrie la sediul organizației județene PSD Călărași a cutremurat lumea politică. Doru Ioan Tărăcile revine în partid, alături de noua conducere!

Anunțul a fost făcut la începutul conferinței de către secretarul general venit din organizația centrală PSD pentru a se asigura că lucrurile decurg bine.

“Am venit de la centru ca să mă asigur că aici avem o echipă unită și viabilă. Astăzi am avut o mică ședință in BPJ. Toată lumea este în regulă. Am primit confirmări de la colegii noștri că se vor organiza foarte rapid. In noul Birou Permanent Județean sunt, as putea spune parlamentari si oameneni care au participat ca fondatori ai partidului. Este un mare câștig pentru organizația județeană că ne-au deshis ușile oameni noi și vechi, fondatori ai partidului. Oameni foarte buni au venit alături de noi. Vă reamintesc, în sală s-a aflat și Doru Ioan Tărăcilă care este unul dintre părinții fondatori ai acestui partid. Ședințele se vor desfășura de acum înainte în mod regulat. Vor fi desfășurate la sfârșit de săptămână pentru a putea participa și parlamentarii. PSD Călărași va deveni ceea ce a fost pe vremuri. Va fi la o competiție între județe. Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj și Vrancea, primele locuri din țară.”  –  a spus Codrin Ștefănescu, secretar general PSD

Iacomi a venit la conducerea organizației județene după ce Ciprian Pandea a luat decizia de a semna “scrisoarea celor 20” de președinți de organizații, crezând că va fi sprijinit de primarii PSD din județul Călărași.

TĂRĂCILĂ S-A RETRAS DIN SCENA POLITICĂ

Doru Ioan Tărăcilă, figură marcantă a în sfera politică din România ia decizia de a se retrage din mediul politic, preferând să activeze în continuare ca avocat.

Doru Ioan Tărăcilă e considerat cel mai de temut ministru al Internelor după anii 90

Unul dintre cei mai longevivi și cunoscuți parlamentari români, devenit la un moment dat și ministru de Interne, a avut, în tinerețe, și o perioadă mai …nonconformistă. Perioada Beatles, după cum singur spune. Imaginea de atunci a lui Doru Ioan Tărăcilă cu greu te-ar duce cu gândul la politicianul pe care l cunoaște  toată țara
Om de bază al social-democraților încă de la formarea FSN, devenit apoi FDSN, PDSR Și PSD, Doru Ioan Tărăcilă are o poveste de viață demnă de un roman.
Citeşte întreaga ştire:EXCLUSIV/Doru Ioan Tărăcilă e considerat cel mai de temut ministru al Internelor după anii 90. În tinerețe era un non-conformist și fan Beatles!

Vom urmări în deaproape acțiunile pe care PSD Călărași le va desfășura de acum înainte.

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Iată câștigătorii concursului organizat de Muzeul Municipal Călărași – Bărăganul în 100 de ani, 1918 – 2018

Conferință: “Antreprenoriat pentru Mobilitatea Tinerilor în Muncă” 16.4.2.015, system code ROBG 169 Interreg V-A România – Bulgaria –