Connect with us

Știri

De 1 martie, polițiștii călărășeni au oferit felicitari în locul sancțiunilor

Published

on

  • FELICITĂRI PERSONALIZATE OFERITE ÎN TRAFIC DE POLIŢIŞTI
  •       Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă seria acţiunilor de „sancţionare cu felicitări” a participantelor la trafic, cu ocazia zilei de 1 Martie.
  •  
  • Poliţiştii şi studenţii Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti au oferit în trafic doamnelor şi domnişoarelor felicitări şi mărţişoare.
  • Special pentru această ocazie, poliţiştii împreună cu elevii Şcolii Generale Tudor Vladimirescu Călăraşi au creat zeci de felicitări, pe care oamenii legii le-au oferit femeilor în calitatea lor de pieton, conducător auto sau pagager.
  • De asemenea, nu au fost trecute cu vederea nici micile domnişoare care s-au aflat astăzi pe străzile municipiului Călăraşi.
  • Odată cu felicitările oferite cu ocazia zilei de 1 Martie, poliţiştii le-au recomandat doamnelor  să circule cu prudenţă, respectând regimul de viteză, să poarte centura de siguranţă, iar pietonilor să traverseze strada doar prin locurile marcate şi semnalizate corespunzător.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole