Connect with us

Actualitate

CS Gloria Fundeni, victorie răsunătoare în faza județeană a Cupei României

Published

on

Sâmbătă, 15 iunie, pe terenul de fotbal din Chiselet, s-a desfășurat un meci spectaculos între CS Gloria Fundeni și CS Victoria Chirnogi, în cadrul fazei județene a Cupei României. Partida a adus împreună două echipe rivale care au oferit un adevărat spectacol fotbalistic suporterilor prezenți.

Meciul a început într-un ritm alert, ambele echipe demonstrând o formă bună și dorința de a câștiga. După o primă repriză echilibrată, Gloria Fundeni a reușit să preia conducerea și să se impună în fața adversarilor. Scorul final, 4-2 pentru Gloria Fundeni, reflectă atât talentul, cât și determinarea echipei de a avansa în competiție.

Susținerea Primăriei Fundeni

Un rol esențial în succesul echipei CS Gloria Fundeni îl are sprijinul constant oferit de Primăria Fundeni și de primarul Gheorghiță Cărtușanu. Un adevărat iubitor al sportului, primarul Cărtușanu a fost întotdeauna alături de echipă, asigurându-le condițiile necesare pentru a se pregăti și a performa la cel mai înalt nivel. Implicarea sa și a administrației locale a fost esențială pentru creșterea și dezvoltarea clubului sportiv.

Advertisement

Atmosfera de pe stadionul din Chiselet a fost una specială, suporterii ambelor echipe creând un spectacol deosebit. Fanii Gloriei Fundeni, în special, au fost de neoprit, încurajându-și echipa pe tot parcursul meciului și sărbătorind cu entuziasm fiecare gol marcat.

Trei din cele patru goluri au fost date de Iamandi Alexandru.

Victoria obținută de CS Gloria Fundeni nu doar că le asigură un loc important în fazele următoare ale Cupei României, dar confirmă și forma deosebită a echipei în acest sezon. Antrenorul Gloriei, Tudor Paul, a declarat că această victorie este rezultatul unei munci asidue și al unui spirit de echipă extraordinar. Echipa privește acum cu încredere spre următoarele provocări din Cupa României și din Liga a IV-a.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Accident rutier pe DJ 403 între Luica și Mănăstirea: Un microbuz și un autoturism s-au acroșat

Published

on

Astăzi, în jurul orelor 16:10, un accident rutier a avut loc pe Drumul Județean 403, între comuna Luica și comuna Mănăstirea. În incident au fost implicate un autoturism și un microbuz. În urma coliziunii, au intervenit de urgență o autospecială SMURD și un echipaj de descarcerare pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Microbuzul, care transporta opt persoane, s-a acroșat cu autoturismul în care se aflau doi ocupanți.

La fața locului, echipajele de urgență au acționat pentru a evalua starea victimelor și a le transporta la spital, însă nu a fost necesar. Potrivit primelor evaluări, cel puțin două persoane au suferit răni ușoare care necesită îngrijiri medicale, fără ca persoanele să fie transportate la spital.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Primele indicii sugerează că o posibilă neadaptare a vitezei la condițiile de drum ar putea fi una dintre cauzele coliziunii, însă această ipoteză urmează să fie confirmată după finalizarea cercetărilor.

Advertisement

Continue Reading

Actualitate

Avertizare meteo: Cod Galben de averse torențiale și vânt puternic în Călărași

Published

on

Locuitorii județului Călărași sunt avertizați să se pregătească pentru condiții meteorologice severe în următoarele 24 de ore. Începând cu ora 10:00 pe 24 iulie 2024 și până la ora 10:00 pe 25 iulie 2024, județul nostru se va afla sub incidența unui Cod Galben de averse torențiale, emis de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteorologică indică faptul că în acest interval se vor înregistra cantități semnificative de precipitații, între 20 și 30 de litri pe metru pătrat. De asemenea, sunt așteptate intensificări ale vântului și descărcări electrice frecvente, ceea ce poate crea condiții periculoase atât pentru traficul rutier cât și pentru cel pietonal.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași recomandă cetățenilor să ia toate măsurile necesare pentru a se proteja și a reduce riscul de accidente. Este esențial ca oamenii să evite deplasările pe cât posibil în timpul furtunilor și să fie atenți la alertele și recomandările transmise de autorități.

Sfaturi utile pentru populație:

Advertisement
  1. Evitați deplasările inutile: Pe durata avertizării, încercați să rămâneți în siguranța locuinței și să evitați deplasările neesențiale.
  2. Asigurați ferestrele și ușile: Închideți și asigurați ferestrele, ușile și alte deschideri pentru a preveni pagubele cauzate de vântul puternic.
  3. Deconectați aparatele electrice: Pentru a evita scurtcircuitele și alte incidente, deconectați aparatele electrice pe timpul furtunii.
  4. Evitați utilizarea dispozitivelor electronice în timpul descărcărilor electrice: Folosirea telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice în aer liber pe timpul furtunii poate fi periculoasă.

Continue Reading

Actualitate

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași are noi polițiști

Published

on

La data de 22 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, a avut loc un eveniment important pentru comunitatea locală. Noii absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2024, au fost prezenți pentru a-și prelua atribuțiile de serviciu.

Tinerii ofițeri de poliție își vor desfășura activitatea în diverse structuri ale IPJ Călărași, inclusiv în cadrul Serviciilor de Ordine Publică, Investigații Criminale, Compartimentului Juridic și Biroului Control Intern. Pentru următorul an, acești noi ofițeri vor fi sub îndrumarea unui tutore experimentat, care le va ghida primii pași în cariera lor de polițiști.

Îi felicităm pentru alegerea de a urma această profesie și le dorim o carieră strălucită și mult succes!“, a transmis conducerea IPJ Călărași într-un mesaj de bun venit adresat noilor colegi.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate