Știri

Constantin Corbu pierde alegerile la Grădiștea. Vasile Matei îi va continua proiectele

Published

on

Primăria Grădiștea a fost câștigată de candidatul PSD, Vasile Matei, care a reușit să obțină 1393 – voturi din totalul de 2.588  votanți, prezența la vot fiind de 65,12 %. Corbu a pierdut cu o diferență de 87 de voturi în fața social-democraților.

Cetățenii comunei sunt bucuroși că primăria a fost preluată de un gospodar care va continua proiectele de dezvoltare ale localității. Grădiștea a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii 2 ani, ca urmare a finanțărilor primite de la Guvernul României.

Au fost finalizate proiecte de modernizare și reabilitare a școlilor, grădinițelor, căminului cultural, asfaltare străzi, introducere canalizare și apă, iluminat modern și bază sportivă nouă.

Vasile Matei, noul primar are de realizat un nou sediu pentru primăria Grădiștea, întru-cât cea veche a fost demolată de fostul primar. Mai mult, noul edil are de realizat proiectele demarate – obor și un parc industrial gândit de fostul edil. Cel mai important proiect este în parteneriat cu Guvenul României și se referă la modernizarea sistemului de irigații și aducțiunea apei pentru fermieri…

Noul primar al comunei se bucură de sprijinul și implicarea directă a președintelui CJC Călărași, Vasile Iliuță, care l-a asigurat că îi va fi alături în toate demersurile, așa cum a demonstrat-o cu fiecare primar care i-a cerut sprijinul în interesul localității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version