in

CJ Călărași anunță instalarea noului director general interimar al SC Ecoaqua SA Călărași

Compania ECOAQUA SA Călărași are un nou director interimar. Cezar Neagu a fost demis din funcție. Consiliul Județean Călărași a anunțat cu puțin timp în urmă, prin intermediul unei postări publice pe Facebook, instalarea noului director intermar al SC EcoAqua SA Călărași va fo Victor Sandu, care va asigura interimatul societății de furnizare a serviciilor de apă-canal.
Pentru munca grea și procentul de peste 40% pierderi în rețea, fostul director Cezar Neagu se bucura de un salariu ce nu scădea sub 14.000 lei. Până prin anul 2017, directorul Ecoaqua SA Călărași a beneficiar de indemnizații lunare brut în valoare de 8.800 lei/lunar “ținându-se seama de volumul și importanța activității de baza a societății.”, conform extrasului din contractul de mandat al directorului general încheiat pe o perioadă de 4 ani.
Locatarii unui bloc, somați să plătească 605 metri cubi pentru o avarie care nu s-a identificat…
În luna septembrie a anului 2019 Ecoaqua Călărași a somot un întreg bloc situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Călărași să plătească 605 metri cubi de apă pierdută din rețea. Compania condusă de Cezar NEAGU nu au precizat cu exactitate cauza care a dus la pierderea acestei cantități imense de apă. 

Situația scandaloasă prin care au trecut nu mai putin de 12 apartamente nu este unică. Conform datelor noastre, societatea a trimis mai multe astfel de adrese pentru mai multe scări de bloc din Călărași. În anul 2019, pe  B-dul N. Titulescu se desfășurau lucrări de modernizare, iar cetățenii relatează că muncitorii au folosit apă din rețeaua publică a orașului pentru cimentul folosit la borduri și amenajarea aleilor și a zonelor betonate.

Locatarii notificați nu au stat cu mâinile în sân și au făcut adrese către ECOAQUA prin care au cerut explicații privind pierderile de apă și motivele pentru care aceștia sunt obligați să le achite. Pentru că nu au existat explicații fundamentate, somația de plată a fost revocată. Atât de profesioniști au fost cei din fruntea Ecoaqua SA. Mai jos aveți minunăția de anunț

VICTOR SANDU – NOUL DIRECTOR AL ECOAQUA

Astăzi a fost instalat noul director general interimar al SC EcoAqua SA Călărași, Victor Sandu.
Ne dorim ca noua conducere să bifeze ca priorități calitatea serviciilor și prețuri corespunzătoare pentru populație. De-a lungul timpului au existat nemulțumiri privind aceste aspecte, însă nimeni nu a reușit să găsească o rezolvare.

“Preluarea conducerii echipei manageriale ale SC ECOAQUA SA Călărași reprezintă un parteneriat pe care îl fac cu fiecare beneficiar. În scurt timp voi dispune un audit financiar și vom ști foarte clar unde ne aflăm din punct de vedere economic. Cât privește populația, o asigur că de acum înainte apa la Călărași va avea un preț de bun simț”, a precizat noul director general interimar.
Victor Sandu este inginer constructor, a fost director general al Administrației Naționale Apele Române și manager în diverse proiecte europene.” – se arată în postarea CJ Călărași
PRIMARUL ȚONE PETRE – DESPRE SCHIMBĂRILE DIN CONDUCEREA ECOAQUA
EDUARD GRAMA – “Nu voi mai tolera ca indicatorii de performanță să existe doar pe hârtie”

“Asigur călărășenii că împreună cu noul for decizional și cu noul director general interimar voi încerca să rezolv problemele cu care se confruntă această societate devenită o afacere de familie pentru administrația locală. Nu voi mai tolera ca indicatorii de performanță să existe doar pe hârtie, mai ales că la sfârșitul acestei luni va demara Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată, proiect cofinanțat Fondul de Coeziune Prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Alte informații aruncate în spațiul public atât de primarul municipiului Daniel Drăgulin cât și de senatorul PNL Răducu Filipescu sunt niște puerile fitile expirate.

Până acum societatea a funcționat ca o mașinărie de creat locuri de muncă pentru rude și de fabricat prime încasate pe “realizări aproape falimentare”., a afirmat Eduard Grama.

A.G.A. a hotărât cu majoritate de voturi revocarea membrilor Consiliului de Administratie în temeiul art. 30 alin. (9) din OUG nr. 109/2011.

În cazul în care, din motive imputabile, administratorii nu îndeplinesc indicatorii de performanţă stabiliţi prin contractele de mandat, ADUNAREA GENERALĂ A ACŢIONARILOR ÎI REVOCĂ DIN FUNCŢIE ŞI HOTĂRĂŞTE, în termenul prevăzut la art. 64^4 alin. (1), declanşarea procedurii de selecţie pentru desemnarea de noi administratori, în conformitate cu prevederile art. 29. Administratorii revocaţi nu mai pot candida timp de 5 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii pentru alte consilii de administraţie prevăzute de prezenta lege”. Eduard Grama, președinte AGA EcoAqua Călărași.

O decizie perfect legală pe care mințile înguste nu o pricep. Din nou!

Ce bani încasa Cezar Neagu

Ușa directorului Neagu Cezar de la Ecoaqua a fost spartă

“La Ecoaqua se desfășoară un război surd, acțiuni ilegale și netransparente pentru care organele în drept ar trebui spă se sesizeze.” –  ArgumentPRESS – notează incidentul

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Deputatul S. Vrăjitoru, despre Pasajul de la Drajna: “Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas”

Deputatul Vrăjitoru, tot mai aproape de visul său – Pasajul de la Drajna