Connect with us

Anunțuri - Călărași

Anunț public – S.C. GREENFORD SOLAR SRL

Published

on

Pin prezenta S.C. GREENFORD SOLAR SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Strada Jiului nr. 8, J8 Office Park, Clădirea A, etajul 2, anunta persoanele interesate ale caror bunuri, terenuri sau activitati urmeaza a fi afectate prin exercitarea unor drepturi prevazute Ia art.9 aIin. 4 din Legea energiei electrice nr. 123/2012 cu modificarile si completarile ulterioare, demararea lucrarilor de realizare si punere in functiune a capacitatii energetice ,,Centralafotovoltaica Tamadau Mare 2″ cu o suprafata totala de 100100 mp, formata din doua loturi adiacente, identificate cu nr. Cadastral 22629 si nr. Cadastral 22621, inscrise in Cartea Funciara cu nr. 22629 si nr. 22621 a localitatii Tamadau Mare, jud. Calarasi.

Terenul are urmatoarele vecinatati:

N – teren arabil
S – teren arabil
E –  drum

V- drum

Detalii Si informatii referitoare Ia proprietatile afectate de constructie, pe durata activitatilor de construire si Ia functionarea parcului fotovoltaic pot fi obtinute Ia urmatoarele date de contact: tel. 0729 623 577, e-mail: lauru.baditaphotonenergy.com.

Advertisement

Advertisement

Anunțuri - Călărași

Pierdut carnet expert contabil CECCAR

Published

on

Zechil Violeta, nr 37968/2010A, emis de CECCAR, Filiala Călărași. Il declar nul.

Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Vrei să ai un job într-o cafeterie? “LaTuy” angajează

Published

on

Cafeneaua “La Tuy”, situată în inima mun. Călărași, lângă Vultur, este în căutarea unui barman pasionat de coffee to go pentru a se alătura echipei.

Dacă ești un iubitor de cafea și ești pregătit să-ți împărtășești pasiunea cu clienții noștri, aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine. Ne dorim să găsim pe cineva entuziast, cu abilități excelente de comunicare și o atitudine prietenoasă.

Cerințe:

  • Experiență în prepararea și servirea cafelei
  • Abilități de comunicare și relaționare cu clienții
  • Disponibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic și în echipă
  • Flexibilitate în program

Dacă te recunoști în aceste cerințe și ești gata să faci parte din echipa noastră! Detalii – aici

Advertisement
Continue Reading

Anunțuri - Călărași

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Published

on

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

INFIINTARE SISTEM DE IRIGATII DIN SURSE SUBTERANE PROPRII 

PROSOLKEM S.R.L. titular al proiectului “INFIINTARE SISTEM DE IRIGATII DIN SURSE SUBTERANE PROPRII”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “INFIINTARE SISTEM DE IRIGATII DIN SURSE SUBTERANE PROPRII”, propus a fi amplasat in oras Fundulea, extravilan, nr. cad. 27465, tarla 51/2, parcela 10, judetul Calarasi.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Advertisement

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.  

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate