in

Poliția Locală Călărași, la datorie în sprijinul călărășenilor

Începând de duminică, 11 august, până după data de 15 august de Ziua Marinei, efective de agenți din cadrul Poliției Locale Călărași, în cooperare cu polițiști ai IPJ Călărași, pompieri și jandarmi, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranță a persoanelor care vor participa la manifestarea cultural-artistică organizată de Consiliul Județean Călărași prin Centrului Județean de Cultură și Creație din municipiul Călărași pe platoul din fața Sălii ”Barbu Știrbei”.

HORA MARE – EVENIMENT INTERNAȚIONAL

Poliția Locală face apel la cetățeni pentru a se respecta indicațiile agenților de circulație și măsurilor indicate de polițiști, precum și normele de conduită socială. Pentru sesizări, la numărul de telefon 0242 313 525, dispeceratul de Poliție Locală asigură preluarea reclamațiilor de la cetățeni și luarea măsurilor legale.

Astăzi a fost prima zi a spectacolului Hora Mare. Micile incidente nu au lipsit să apară la un asemenea eveniment de anvergură.

Polițiștii locali au acționat pentru controlul legalității faptelor de comerț desfășurate și menținerea unui climat de ordine publică și siguranță a participanților la festivalul internațional.

Exemplu demn de urmat făcut două doamne care au găsit un partofel în prima seara a evenimentului. Polițiștii locali Dumitru Silviu și Teodor Andrei au preluat de la aceste persoane, în noaptea  de 12 august, un portofel cu bani și documente de identitate. Bunul a fost predat posesorului.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mesajul președintelui PSD, Iulian Iacomi, transmis în urma zvonurilor lansate de Opoziție

PSD/ Viorica Dăncilă, despre beneficiile rectificării bugetare