in

Mesajul președintelui PSD, Iulian Iacomi, transmis în urma zvonurilor lansate de Opoziție

Dragi prieteni,

Avem un excedent la bugetul de pensii, un excedent care infirmă orice zvon pe care încearcă să îl lanseze Opoziția. Mai precis, bugetul de pensii stă pe un plus de 380,9 milioane lei (!), o confirmare a faptului că sunt bani de pensii, inclusiv pentru asigurarea plății majorărilor care se vor aplica de la 1 Septembrie, atunci când punctul de pensie va crește cu 15%.
Iată cum măsuri criticate vehement la vremea lor de Klaus Iohannis și de Opoziție își dovedesc utilitatea în timp. Să ne amintim de modul în care PNL ataca deciziile guvernului, deși știa de deficitul lăsat de guvernarea Cioloș la bugetul de pensii?

Pentru cei care au uitat de unde a plecat Guvernarea PSD în ceea ce privește bugetul de pensii, amintim doar că în timpul guvernării Cioloș exista un deficit de 15 miliarde de lei. Acel deficit uriaș, care într-adevăr era de natură a pune în pericol plata pensiilor, a fost nu numai acoperit cu succes în ultimii doi ani de guvernare PSD, dar s-a realizat și un plus de aproape 400 de milioane de lei.

Aceasta este o adevărată performanță economică ce a fost posibilă în primul rând datorită măsurii de trecere a contribuțiilor de la angajat la angajator, dar și datorită creșterii numărului locurilor de muncă și a salariaților, șomajul în România coborând sub 3%!

Așadar, pentru toți călărășenii pensionari și nu numai: mulțumită guvernării PSD, acum sunt bani de pensii, inclusiv pentru asigurarea creșterii punctului de pensie cu 15% de la 1 septembrie, conform graficului.

Președinte PSD Călărași
Iulian Iacomi

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Statul va deconta toate tratamentele în străinătate pentru cei care nu pot fi trataţi în România

Poliția Locală Călărași, la datorie în sprijinul călărășenilor